Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bi se oformila regionalna liga, to nikako ne bi godilo mom braku...
ne bi godilo nikome , vise bi donjela problema
Igraj bordo- bijeli ole ole!
PARIZANEERE VOLIMO TEEE SRCEM SVIIIIMMMM!!!!!! JEBI BALIJE JEBI USTASE JEBI JEBI SVE!!!!!
Za bordo bjele,samo za nasu ljubav najvecu !!!!!
kada bi se oformila liga nikad željo i sarajevo nebi vidjeli evrope zato nam je bolja nasa liga
samo Sarajevo!
KLIX: Bit će ovo prva zvanična utakmica dva stara rivala nakon nešto više od 20 godina. Prije par godina su odigrali prvu utakmicu poslije rata. Prijateljski turnir "Mustafa Hukić - Huka" Tuzla Partizan - Sarajevo 4 : 2
extra....jedva cekam...bas protivnik po mjeri...prvak srbije zadnjih godina...igrali i ligu prvaka...da vidimo gdje smo nakon ovih promjena i priprema... ako cemo biti realni...jaci su i uigraniji ja bih bio zadovoljan da bude dobra tekma...sa puno golova...pa i ako zijanimo npr 3:2...da ne spominjem ako ih pobijedimo...
Neozbiljno od Partizana jer izvode drugi tim danas jer im je prvi igrao kasno sinoc protiv Ruzemberoka. Nek ih Sarajevo zato razvali.
Ti znas sta partizan izvodi. tisu strumfu
hocel imati danas mato jajalo pravo na nastup?
ovo nije zvanicba utakmica kako pise i svaki igrac i onaj koji je na prpbi bez ugovora ima pravo igranja, a na treneru je da odluci. Ne treba previse ocekivati od ovih utakmica jer sluze za test i uigravanje sa mnogo izmjena. Realno Partizan dpbija, jer je Sarajevo ekipa u nastajanju, a Bh liga je na nivou druge lige Srbije ili Hrvatske. Iskreno bih volio da Partizan izgubi, ali su mnogo kvaliyetniji, iskusniji i uigraniji tim.
Naravno da ce imati.
Eki starih rivala...stari rivali su torpedo i zvezda
sta je pitari sto mi udarate minuse...stidite se svojih starih prijatelja sa severa
NK Vaso Miskin Crni je roval sa Famosom iz Hrasnice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)