Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nema Sabahudina prijenos na OBN-u bi bio savrsen
SuperBayern-SuperBayern-hey-hey-hey...sorry Dzeko,ti si nasa dusa,ali veceras ti od srca zelim ubjedljiv poraz!!!
Dzeko najgori na terenu
a sta da Dzeko igra u Bayernu navijao bi za Bayern ??? Živio Bayern.
Ja sam cuo da je onaj chetnik Baja Mali Knindza poceo navijati za BiH i samo pjeva o Dzeki i Repreentaciji BiH. Kaze da tako mora biti jer je od Boga . A isto tako kaze kako bi bilo dobro da i Srbi navijaju za BiH jer matica Srbija ne ide nigdje a fudbal i nije za njihaaa, za njihaa preko Drine. Eto, navijamo za MC- Manchester City jer nas Dzeko igra tamo. Bome da.
glupsone jedan, ako hoćeš fore lupat trebaš znati da je baja iz knina. zašto bi navijao za BiH, da si rekao za HR pa uredu........
sve u svemu čeka nas zanimljiva tekma
znaci Dzeko igra, to mu poslednja utakmice kontra velikog kluba, jer engleski mediji pisu na veliko da Dzeko ide u Tursku
navijam za Bayern ali samo radi Džeke bih voljela da danas bude neriješeno bar 2:2
Djeko, dosta ti jedan? ..zao mi je sto igras protiv ''mojih'' ,nemate nikakve sanse.
E divno, jako se radujem jos jednoj veceri uljepsanoj vugdalicevim "biserima". Svaki respekt za adisa, i dalje se rado sjecam nba prenosa koje je radio sa edinom avdicem.
Fußball-Club Bayern, München eingetragener Verein...
Bauern Verein mit problembär Hoeneß :-)
http://www.youtube.com/watch?v=duflc9NXNvE 'vako nešto nas očekuje i večeras samo sa Džeksonom u glavnoj ulozi (nadam se :)