Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Provukao se\"... ha ha. GAZI NOLE...
Razumem kad nekom zelite poraz, ali nemojte molim vas `provukao´ Ako je izgubio prvi set, zadnja 2 je dobio ubedljivo!!! Ali naslov je takav samo sto je Srbin!!!
PA PROVUKAO SE NEGO ŠTA! ĐOKOVIĆ NEMA VEZE SA TENISOM. I TO ŠTO ZNA TREBA DA ZAHVALI SVOJOJ MAJCI KOJA JE HRVATICA - KATOLKINJA.
Ko je nama Bošnjacima kriv što ništa nemamo! Novak Djoković - momak vrijedan poštovanja u svakom smislu! Prije bih njemu noge prala nego Džeki djecu rodila! Voz!
Lahka ti noć...\"prijatelju\"!
puno koristis nekih znakova interpukcije pa mi ih bilo mrsko traziti, bitno je da si skontao da sam na tebe mislio, ali jos skontaj o cemu pricas. Lijepo spavaj prijatelju :D
\"Ovaj zadnji\" ha haaa hhaaa
@ovaj zadnji o cemu ti?
ili hođa time ....hahaaa
@Tare pobrkao si rubriku, ovo je sport, Dino bi trebao biti negdje pod rubrikom showtime ;)
Ma nista to kad je Dino Merlin dobio ovacije na drugoj probi :)
@sarajka dobar ti nick, meni se dize na vlahnje ne rise ti sta znas o tome
srbin...se ne provlaci
6-4 ubedljivo???? To je samo jedan break ccccccc Čestitke na odličnom naslovu portalu, treba nam više ovakvih naslova
naslov je odlican, ko vas ebe kad vjerujete u zavjeru protiv srba
ne pratim nogomet, boli me za tom loptom