Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Jedi knight Ma razumijem te, ali i to se mijenja. Igrači poput Reusa su najbolji primjer. I on je mogao \"pobjeći\" u Arsenal, ali se ipak odlučio za Dortmund. Svaki igrač u Njemačkoj koji drži do sebe i koji ima ambicije da igra za repku, ganja njemačke timove. Dortmund je poslao jasan signal prošle, a i ove godine, te produžio ugovore sa ključnim igračima (Götze, Hummels, Subotić, Bender). Lewa bi trebao ostati, ali ako ode, onda će to biti 20+ mil. iznos. Barrios se na žalost odlučio za pare i otišao u Kinu, a Kagawa \"sluša svoje srce\", pa hoće u ManU. Poštujem. Ipak, ne smijemo zaboraviti da je zadnji dan ljetnog prijelaznog roka Dortmund odbio 40 miliona Eura vrijednu ponudu Arsenala za Götzea. I to nešto znači. HEJA BVB i sretno vam u finalu LP!
Jeste, šteta je kad Bayern pokuša uništiti male timove tako što pokupuje cijelu ligu. Doduše, i ta vremena su prošla. Svak\' ko valja u Bundesligi, ide vani (Özil, Sahin, Berbatov, itd). Ali, Dortmund NIJE mali klub. Mi smo veliki klub sa velikim srcem. Jeza me hvata kada vidim ove slike i ovo slavlje. Borsigplatz je zaista impresivan. Imao sam tu čast da posjetim Dortmund prošle godine. HEJA Borussia vom Borsigplatz!