Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno ogi , u brazil abd !
zar nije trebao za Sarajevo potpisati sve bilo sređeno
ko je rekao?
Jel to Aguero presho pjan?
Kako to, da u pojedinim slucajevima rezite na Tursku, kad je pitanje nekog placenog sporta, svi odlaze i igraju pod zastavom Turske. Sta je tu logika? Radoznala sa, zbog toga postavljam pitanje.
Ovo je sport curo !!
On je odlican igrac! Nikada nceu zaboraviti protiv portugala, trco je ko lud i borio se! Sretno!
E moj Ogi, bolje da si u Sarajevo dosao ;)
Samo naprijed Ogi
hajmo ogi sad zapni ko nikad.
Ognjen Vranješ poznati KARATISTA koji je u više navrata (tačnije 2 puta) pokušao 'Maj-gerijem' da nokautira loptu kojom se igrala utakmica protiv Mexica. I onda se sjetio da je na 'fudbalskoj tekmi', ali je bilo prekasno jer je 'Čičarito' gurnuo loptu u naš gol.
jOJ OVE DVOJICE LIKOVA OKO OGIJA, OCA'M GLOAVA IM KO ĐUMBIR KAPITALAC.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Jel prodo vjeru za veceru?!
Cestitam svim udaracima minusa,za ozbiljno shvatanje moje recenice!
gotovo je sad circa...vise te nikada niko nece ozimat za ozbiljno :) samo se sjeti koketa "zivot mi je otisaodođavola" pa ga svaki dan citiraj dok se ne opametis
PRIKAŽI ODGOVORE (9)