Popunjava se igračka križaljka
0
Ognjen Todorović potpisao za FK Sarajevo
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhhhh igrao u izraelskoj ligi, onda ce da dere g.u.z.o.v.e strumfetama :-)
Polahko, ali sigurno velikan sklapa igračku križaljku za Euro takmičenja, mladi i perspektivni igrači stižu u BORDO jato...., mi u igrače, DJL Izdajnik u sudije.....
Dovodite igraca koji je odigrao 6 utakmica u sezoni a pricate da idemo na titulu cccccc e moj Dino nabaci osmjeh novinari slikaju,prodali ste 3 najbolja igraca,Huseinovica za 50 hiljada eura,Sesara za 0 eura,i Belosevica za 0 eura cccccc toliko o bajnom menadzmentu,ostali 8 igraca koji su otisli nisu vrijedni pomena,pricas o historijskoj pobjedi nad Levskim a blamaza zvana Travnik,Radnik,Zeta,prosutih 7 bodova prednosti.Zasto krijete da je Said imao ugovor do ljeta,da ste Sesara poslali na posudbu (ucinili mu uslugu) nasi igraci bjeze od kluba ko ludi,za to su krive prijasnje uprave a vi ste samo taj trend nastavili,valjda suplju mozete prosipati igracima iz manjih sredina,prave navijace nemozete lagati ni ti ni Jovic ni Irfan.
Sta ce nam tolko igraca na krilima nije mi jasno nikako,daj ba dvojicu na zadnjeg veznog i jednog napadaca.Amerikanac bi trebo igrat umjesto suljica definitivno,gledao sam ga,bice prejak.
Dolazi i Braco gumena glava za trenera.. ....
@ODIN Dolazi li jos Irfan kod mame ti?
Evo stranice za nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom - za svaku reklamu koju pogledate dobijete 1 cent. Stranica je besplatna, sigurna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
Kratko i jasno NE RISE vozaru! Dedo s Bistrika, nana sa Alifakovca, da ti nije pradedo iz Pariza, a pranana iz Beca. Dosta te je vozaru, prodaji tu pricu nekom drugom!
ja sam ka mali pa s lipe
hajte manijaci pljujte po instituciji, dok neki prodaju kvalitetne igrače i dovode relativno dobre nove, brko i bagra roštiljaju dječurliji i pičuladiji ispred Doma armije. Said ako neuspije u Dinamu vraća se u Sarajevo da ponovo lomi kičme, eno Guše još se oporavlja, a Čoliću potreban Kosmon-disk, Sesar sretno mu bilo, e samo je problem što je Beli otišo, al neka bitno je da ga je pristavio guši i poručio mu: Gušo jel u.š.o. za ove ostale što su otišli mogu izdvojit samo jedno ime: SAMIR NUHANOVIĆ ! uz njegovo ime treba da stoji ova pjesma: vidio sam jug bez ljudi, željezničara kako gubi. Štrumove na stubu srama, Nuhanovića kako želju k.a.r.a. Igrali su Ligu prvaka, plakali su Zeba i Svraka, trpao je maribor levate, propade nam klub sina i tate! ps. mi barem u klubu nemamo ekosistem ko vi: zeba, svraka, ćutuk, bukvić...
ljudi kako nam je grad zagađen, seljacima banja.
Dajem prijedlog da se osnuje nova pod-navijacka skupina CANG SLANG ZAPAD, uz horde sa sjevera i pitare sa istoka, svi oni sa viskom kilograma su dobro dosli na zapad jer ce u torpedu ih sigurno izgubiti.
Nakon Osmanagića na Koševo stigao još jedan propalitet. A ako ima viška kila lako će ih skinuti. Poznato je da igrači Sarajeva gladuju.
branio svoj voljeni grad Visoko...pa ti pričaj o promahi
DOBRO DOSAO ANONIMUSE ZELIMO TI USPJESNO MRSAVLJENJE U CANG SLANG TIMU......a sad reci i ti koju tipa dosao sam u naj klub medju naj navijace,uzecemo titulu ........a onda nakon polu sezone pozdrav naj navijacima ZAO MI JE STO JE ZELJO OPET PRVI
Sarajevo je narkoman
VOZARU , BJELAVE SU SARAJEVO A VISOKO NIJE . A DZILDI RAHMET DUSI I VJECNA HVALA ZA SVE ONO STO JE UCINIO ZA SVOJ VOLJENI GRAD A TEBI DA STO BRZE OZDRAVIS I VRATIS SE MEDJU NORMALNE .