Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne daj bože da se provede ono "svi na svoje",mali željo bi osto i bez navijača i bez stadiona.Kako vas nije stid mater vam jebem seljačku,šta mislite bi li rahmetli Džilda navijo za sartid,jebali vam vlasi mater!
komentar
jebo pitare i leotar.ista su to govna.zeljo je nas real
jebo pitare i leotar.ista su to govna.zeljo je nas real
jebo leotar to su papčine ko im dade da uđu u ligu SAVEZ JE KURČINA ŠTO IH NISU SUSPENZOVALI
sarajevo je dobilo najtezeg protivnika, i mislim da bi citava nacija trebala da stane uz bordo tim, jer ovo je ipak medjunacionalni mec sa nama najdrazim monstrumima. sjetite se srebrenice zeljo je dobio pristojnog takmaca, tamam po mjeri, i mislim da prolaze dalje. leotar takodjer prolazi i bez obzira na sve trebali bi da navijamo za njih da prodju sto dalje jer ipak oni osvajaju bodove za BiH ne za Srbiju.
!!!! L E O T A R !!!!
ja te jeb.. sarajevo .manijak al nije sandzaklija
sta se prepucavate,znate li ko je sampion?
zar nije žDrijeb? :)
Zrijeb je OK, sva tri kluba ce proci.Sartidu je ovo super zrijeb jer blizu im je bolnica... Kolji cetnike
ZELJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Glupa prepucavanja.Zna se da je Sarajevo GIGANT.
Malo je sutra Sarajevo sampion sljedece godine Zeljo ce osvoit sljedecu sezonu 100%
seljo drzava, naguzim ja i tebe i cete draze tije da oni uzmu jel ? .jebem vas u usta firaunska, sandzacka !!!! SARAJ'VO JE JEDNO!!!! SHAMPIONI!!!!