Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posto sam navijac barce nevolim real ali mi je raul najdrazi.
ALI OPET JE TO KRALJ VEOMA DOBAR IGRAC
RAUL SE U ZADNJE VRIJEME POKVARIO PA ZATO MU JE I BOLJE DA IDE U DRUGI TIM ILI DA ZAVRSI KARIJERU
respect :D
Čovjek nikada nije dobio crveni karton!!!
Dzemo voli mene jer ja dobro driblam i dajem fine golove...a nema veza sto sam prodana dusa i bez karaktera...samo neka dajem golove dok Dzemo svrsava gledajuci moju frizuru...
dzemo ne seri, pojma nemaš mrzim Real, ali Raul mi je jedan od najboljih i najdražih fudbalera
@ dzemo pogledaj zadnju utakmicu primere i sve ce ti biti jasno...ustvari pocni pretiti fudbal pa ces mozda moc i dati komentar. hvala.
Nije neki atraktivan igrac, ne igra lijepo za oko, ne daje atraktivne golove, ali sa njegovom statistikom malo se koji igrac moze poredit. Raul je veliki igrac.
najbolji moguci primjer kakav treba biti profesionalni fudbaler svaka mu cast ... legenda ostaje legenda :)))
legenda...