Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukraijina je 90% posla zavrsila a nadam se da ce Svedska proci dalje.70 minuta su odigrali fantasticno i onda pad u igri gdje su ih Danci zadnjih 20 minuta zabili u 16.Ako budu igrali kao onih prvih 70 min nece biti problema.Svakako da ce biti odlicna utakmica,puna naboja jer se Svedi i Danci bas nesto ne vole.
Nevjerujem da ce Slovenija uspjeti ali u nogometu je sve moguce. Mada ih nevolim i nenavijam za njih....bolje da je bih prošla....ali sama kriva i kroz kvalifikacije i kroz baraz. Balkan podbacio totalno....jedino albanija koja je uz pomoc Uefe prošla dalje.
Svedska i Ukrajina