Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo hrabro i uz Božiju pomoć pobjeda će doći! Bosanske gazije su uvjek bile najače,kad se činilo da nemaju nikakve šanse!
zao mi Mese, fale mu 3 ekstra igraca... Dzeko, Besic i Kolasinac TELECA GLAVA vi bi se raskukala na sve strane i vec lagano najavila oprostaj od eura. Mesa jos uvijek bodri sviju, ne samo igrace, vec i novinare i cijelu naciju. Volio bih da mu se posreci i da pobijedi ovu tekmu. Da, da mu se posreci jer drugacije ne mozemo do pobjede. Da spasi ono sto je onaj djubretar sa svojim braticem uprskao.
Samo mi jedna stvar nije ok..Vazda neki lazni optimizam a sutra ujutro ce biti jebanja majki i stotine selektora ce se javiti...Treba biti realan i skroman...
Cijeli Vels, Republika Srpska i prostor poznat kao Herceg Bosna, uz zasto ne reci i sve veci broj muslimana "babinih" bice na strani gostujuceg tima!!!! Ti si nasa Se ve rina, si saj bosno le a leeee!!!
nazalost, ovo je vec izgubljeno,,..
Ne kontam kako iz dvije utakmice da osvpjimo sedam bodova da stignemo Vels.
Dusa me boli ali ne mogu kao nekada ziviti za dan kad nasi igraju. Safetov nepotizam, veze i stele su mi ubile volju
Noćas je naša noć,neka bude kao onda protiv Slovačke ishod,onu noć kad je Izoni zvekno BOMBU https://www.youtube.com/watch?v=43QQuN1O0hg
Navijački 2-0 za nas, realno 0-2 za njih.
1-0. 93 min. Vedator! Iz dosta sumnjive situacije! No boli nas kita! 3 bobe su tu.
Čuj, Pitar a lafo navija za BIH. Kako to?
Poraz koooo kuća
Zmajevi,možete vi to...Vjerujemo u vas....Idemo po pobjedu aBd
@Celik007 Samo treba biti realan, sto mi na Balkanu nismo, pobjede slavimo, porazenog ponizavamo.Lazne euforije drze ovaj narod, kome to odgovara super.A kritikovanje nije kritikovanje vec pljuvanje...I samo jos jedno..lako je tudjim k.... gloginje mlatiti..
Ništa se ne mora, ali bi bilo lijepo.
Mora i Vels jednu kiksati,,,..hajmo dečki
samo ih nemojte srušiti u 16-tercu
Biće teško,. uff kao da sad gledam
Nana uvjek dan D, dan odluke, tekma zivota