Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ne dere Belgiju onaj ko je bolji od Belgije...Belgiju dere onaj ko je navikao da ih dere...
"Prošetali su ulicama i parkom u Berlinu, a potom su se vratili u hotel, gdje su se fotografisali s nekoliko navijača." E blago nama, utakmica u Bruxellesu, a oni se šetkaju Brlinom :)
Svi mi zelimo pobjedu,.ali i nerješen rezultat bi bio velik uspjeh
Molim vas daj te mi link neki za utakmicu !!!
BOSNO mojaaaaaa mogu samo da ti puse i sagnu se po jogurt oni koji te mrze i pljuju,,,normalan rezultat 2-0 za KRALJICU BOSSANU
Veceras , 100km na Bih ,, profit 600 .sreca u obadva smjera
ovaj Hadzic nebi imao mjesto u lihstenstajn, bas me zanima koliko placa da uvjek bude s repkom
ajmo hercegovino
jesu li bili na pijaci?
30 godina tuge i bola, sjećanja na nikad prežaljenog idola! Dragan Mance - legenda živi! 1985-2015 https://youtu.be/p5X36guDaic
hajmo ih mlatnut večeras! hjoooallaham gorilo bi
Puna tema hrvatskog šljama koji najavljuju kako će navijat za Belgiju.
Pjanić ima iPhone.
posle 7 primljenih komata neće biti tako dobro raspoloženi
u Luksemburgu 2011te odsijedali u Sofitel Luxembourg Europe pa sad u Briselu isto u Sofitel Brussels Europe. Da li Fudbalski Savez ima ugovor sa Sofitel hotelima ??????
1-3
Što hodaju kao popišani? Baš predosjećaju poraz?