Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bitno je da ce na dzenanu loncarevicu biti buno, a tribine mogu biti i prazne, sta bi od grada FUJ
danas je prvi derbi da su bolji bili igraci na terenu nego navijaci na tribinama. posjeta 0 bodova
znas pasa mi bi mozda unjeli i jos neke rekvizite il ness slicno al vi nam niste dali!!!!!! ZELJEZNICAR SAMPION
Pise J.H odlicna podrska navijaca smijesan naslov kad znamo za zabranu dolaska gostujuci navijaca kad pogledamo snimak napada na zaštitare kad pogledamo silne baklje pa ovo drustvo je zaista bolesno ,nema sta interentan naslov sa zgrusanjen sam ovo procitao,Zelji sve cestitke na zasluzenoj tituli.
@orginalno 1grad2kluba1.spica.2.truba.. Jest fakat extra parola,al zna se ko je u ovom trenutku truba,a ko spica :) VOLIM TE ZELJO!
@HAJDUK-TORCIDA Je li te neko nesta pitao? Mislim da nije i prema tome majmune zacepi i gledaj Dinamo i BBB u Ligi sampiona. A sto se tice nas nemoj brinuti, vise brini za svoju bracu Skripare iz Listice, mi smo sto se tice BiH, uvijek bili i ostali navijaci broj jedan! Toliko za veceras i cestitam vam vjecno drugo mjesto HNL, vjecno? Mozda se iduce godine i ugasite tj.bankrotirate glumici veliku ekipa!
KO SU OVI U PRETEZNO CRVENIM DRESOVIMA I ZUTIM A IMA IBJELIH,BORDO,ROZE, CRNE... LICE NA PEDERSKU ZASTAVU AK ZNATE KAKO IZGLEDA...I KO JE DOMACIN OVDJE HVALA UNAPRJED. UH SAD SE SJETIH PA PITARSKE ..... E STVARNO NEZNAM STO SE ZALE DA IMAJU MALO MJESTA NA GRBAVICI KAD IM JE NJIHOV ISTOK PRAZAN NA DERBIJU TAKO JA MISLIM DA IM TREBA SMANJITI KAPACITET NA GRBAVICI BAR ZA POLA, STIZU BA NOVE GENERACJE MANIJAKA POZ.
-Drz´te se pockice.
@che che Ti sad o jednoj temi, pa sad o drugoj..., i tako u krug...., hajde bitno je da se vi rasipate parama....., nemojte pričati neke priče koje nemaju veze sa zdravom pameću.... Kada je kod vas toliko sposobna uprava, zašto onda stadion liči na kokošinjac, zašto vam se stadion ruši od snijega, zašto vam igraju veterani (Bešlija, Gušu, Zeba...., još vam fali Paprica i Nikić da njih izvadite iz naftalina i to je to), zašto vam teren liči na običnu livadu uz malo kiše, zašto....prestanite lupetati kojekakve nebuloze, nego se probudite, umijte i pogledajte malo oko sebe, pogledajte na šta vam liči klub, a ubiste pričom o nekakvom \"velikom\" Želji...., pogledajte na šta vam liči jug, maloljetnik vam zabranio navijanje, vama ne treba zabrana Komiteta, vama djeca mogu zabraniti da bodrite svoj klub...., i prestanite se više furati o nekoj veličini, o sposobnosti svoje uprave, o navijačima...., tužno vas je gledati na domaćoj utakmici...
BOLO PRIJATELJU NECEMO VAM MI DUGOVE PEGLATI SARAJEVO NEKA IGRA NA TURNIRU U ZUPCI I FOJNICI TO VAS NECE PUNO DOCI STO SE TICE MLADIH IGRACA MORA SE NESTO I PRODATI ZA KES SEHIC I VISCA SU PREVAZISLI OVU LIGU A NESTO SE I ZARADILO SARAJEVO JE velikan KOJASEVIC 0 EVRA ARSENIJEVIC 0 EVRA HAMZAGIC 0 EVRA HUSEINOVIC 0 EVRA IDE NA KRAJU SEZONE BESPLATNO IAKO JE VELIKI IGRAC HANDZIC 30 000 EVRA LEH VISE VRIJEDI MOMAK PANDZA 50.000 EVRA PREPORODIO ZVEZDU MORA DA SI TI BOLO SAVJETOVAO UPRAVU KAKO DA POSLUJU OVAKO AKO NASTAVITE I NE IZADZETE U UEFA LIGU K A T A N A C
@che che Ja sam očekivao bar 5000 manijaka više, ali...., još jednom ste potvrdili svoju \"veličinu\" koju ste začinili onim dječijim i bijednim transparentom....., nemojte više pričati o navijačima.... Kada je u pitanju Evropa..., vidim da vaša skromna inteligencija nije u stanju da shvati moj komentar na tu temu, posavio sam konkretno pitanje na koje mi niko nije odgovorio, a to pitanje glasi: Ako se toliko namlati para u Evropi, kako onda da ekipe koje redovno izlaze u tu Evropu nisu napravile nikakav pomak u svom radu (vidi stadiona, vidi igračkog kadra, zadovoljavamo se evropskim otpadom, iole mlađi igrač bježi iz tih klubova....), dakle volio bih da nam neko iz tih klubova napravi računicu tipa, toliko dobijemo od UEFE, toliko potrošimo na putovanja, smještaje, organizaciju utakmica i sl.pa bi svima bilo jasno šta je prava istina, a istina gledajući navedeno govori da nije tolika isplativost koliko vi pojedini pjenite.....
SAMPION VAM DAO DVA GOLA FORE PA SE HORDICE UZDIGLE ONDA AMAR USTAO SA KLUPE NAPRAVIO IZMJENU REKAO BEKRICU DA VAS SAMELJE I NA KRAJU STE DOBRO PROSLI STO SE TICE NAVIJACAMANIJACI SE CULI VISE NA TV-u A BILO IH JE MANJE HORDE KOREOGRAFIJA ISTA KAO I PROSLI DERBI OCEKIVAO SAM IH BAR 5000 VISE REZULTAT NA KRAJU REALAN MADA SU POBJEDE MOGLE OTICI I NA JEDNU I NA DRUGU STRANU ZELJEZNICAR SAMPION ISKRENO SE NADA DA CE I SARAJEVO DOBITI LICENCU INACE SLIJEDI B A N K R O T AKO IH NE IZVADI BOLO SA SVOJOM MATEMATIKOM KAKAV LIK KOMENTAR GODINE ODLAZAK U EVROPU KLUBU PRAVI MINUS
hala od tekme i cenifa od klubova!
nekoliko surovih istina o govn.arima sa tzv.Sjevera; - Kad pobjede - divovi su, najbolji na svijetu -Kad izgube - Šaban liga, kukurz liga, otjerat\' pola tima, suđenje ne valja -Kad pobjede u derbiju - glavni u gradu, opet divovi -Kad izgube u derbiju - Nedovoljna podrška navijača, opet suđenje krivo - Kad igraju nerješeno - posjeta slaba, opet suđenje - Kad Željo pobjedi - \"Tata\" naštim\'o utakmicu, \"Te levate bi\' i mi oderali\" - Kad Željo izgubi - više se raduju tome nego da Torpedo pobjedi -Kad pobjede jednu utakmicu u Europi - Heej, šampioni, legende, divovi opet -Kad izgube u Europi - igrači nisu primali platu, \"Pa je*ote oni su veliki klub za razliku od njih\" Najtrofejniji klub jer su osvojili dva turnira u Župči i jedan SAŠK-ov Božični. Hvalite se da imate dvije titule iz Jugoslaviej a one vam se pikaju kao i sada sama Jugoslavija, pardon, ne pikaju se. :D Proud to be Dimitrijević, Štrumf, Manijak, Željovac, kako-god.
nije lose samo vam trebaju tri stvari: skola pjevanja(da malo glasove dovedete u red) pjena za brijanje(dlakavi ste ko majmuni) dezodorans(smrdite ko romine) p.s. gldajte sad dislajkova jer govorim istinu!
MANIJAK LABNI KARU BORDO DRUGARU ALI ONAKO KAKO TO VI NAJBOLJE ZNATE - MANIJACKI !!!!!!!!!!
10 000 ODLICNA PODRSKA zivite u zabludi