Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stize sabah,stize dan ja sam plavi huligan stize sabah,stize dan ja sam plavi huligan. JNA smo pregazili,Marakanu zapalili JNA smo pregazili,Marakanu zapalili Pazaaaareee,moja ruza procvalaaaa Pazaaaareee,sav od zlata i biseraaa Pazaaaareee,pesmu tebi pevam jaaaa pesmu o ljubaviii s istoka i zapadaaa.
Звезда, Србија никад југославија. Ови могу у загреб комотно јер су у Србији страно тијело. јебо их туђман што их је довео.
Genocidasi i jednni i drugi, boli me kurÇ ZA SMRDE!
Došo je i taj dan, umro je partizan, umro je umro, umro je on neće biti šampion! Nanannanana zveeezda!
Svi mi koji smo poletili na rezultati.com kad se zacuo uzvik navijaca.
partizan pokraden
Meni kad se čitaju sportske vijesti iz Srbije, odem fino na B92. A tamo nikad ništa nisam našao o Sarajevu i Željezničaru.
@skywalker4 Ne čitam vijest nego je ugledah na listi na najnovijih pa reko da se požalim. Vjerovatno u Bosni živi i par srbijanskih državljana ali nećemo sad zbog njih pokrivati Srbiju? Imamo i domaće Ukrine kod Prijedora, imamo dosta studenata iz Turske i arapskih zemlja, ima onaj Čeh tu na Klixu - šta ćemo sad svaki Marakesh, Bešiktaš, Al Hilal, Donetsk pratiti zbog njih?