Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze komentator nesg popularnog emitera ne znamo da li cemo sutra zbog nase PROGRAMSKE SHEME moci pratiti ovaj duel,cuj PROGRAMSKA SHEMA : 7.00 vijesti 8.00 Viza za buducnost do 19.00 i onda repriza Vize za buducost do 00.00 i ide odjava i priprema Vize za buducnosst
dobri nije bas viza za buducnost al jesu druga sranja
tako je
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I OVE BI JA KAZNIO...PA SNIJEG SE NAJAVLJIVAO???STA SU MISLILI DA CE SE SAM SKLONUTI??KO DA JE 2 METRA NAPADALO PA SE NE MOZE OCISTITI...OOOOOJ TUGE I KURCA OD DRZAVE I KUKURUZ LIGE...
snijeg je KRIV,najavljen jeste,ali se nije smio zadrzavati :)
TERORISTICKI NAPAD SNIJEGA NA BOSANSKE STADIONE...UVIDJAJ VRSI TUZILAC CAMPARA SA KOLEGAMA IZ SIPE,NAPAD SE POVEZUJE SA NEDAVNIM NAPADIMA U PARIZU...SUTRA DAN ZALOSTI NA PROSTORU FEDERACIJE BIH. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Navijaci sa sjevera pjevali 'Uprava napolje, uprava napolje...' Uprava odgovara: 'Malo vas je, malo vas je, pickice'
Jos jedna sramota za nas klub,sve dublje tonemo,stvarno dalje komentarisati nije potrebno,ovo je katastrofa ne ocistiti 5cm snijega a jos 1000 stvari ne stima !
Vrlo uspješno se radi na raspadu NK Željezničara.Osim je otišo Gredic nakon njega Manijaci vise ne postoje publike sve manje pogotovo nakon danas jaran bacio godišnju i iako živim daleko osjetim da neko sistematski razara Zelju radi par faca i ličnih interesa.Zeljo se neće obraniti nažalost ponavlja se KK Bosna.
Kada ga režimi, ratovi i partije nisu mogli ugasiti nece ni ova manja kriza. Samo se nadajte misevi ;)
Ma ja, kad se ovo desi kod nas onda je kukuruz liga, a kad se meč lige šampiona odgodi zbog snijega onda je to nemogućnost da se očisti.
kada mogu da plaćaju navijače po 3 hiljade po utakmici kao ono iz sigurnosnih razloga da otjeraju i zaplaše violinu i djecu sa grbavice nek plate 20 momaka po 30 maraka da se očisti,imaju ti krimosi svojih drugova,brzo će to oni odraditi,ovo se sarajevu nikada nebi dogodilo jer je gospodski klub za razliku od ovih klošara koji su uzeli 4 miliona i ne mogu očistiti 3cm snijega.....bruka neviđena
Svima po lopatu. I okolo stadiona. Neka korist od domaće nam lige.
Nemalo su se iznenadili policajci kada su u srijedu, prilikom pretrage kod suosumnjičenika Zdravka Mamića, Sandra Stipančića, naišli na hrpu gotovog novca. Toliku količinu snopova novčanica u eurima prije su vidjeli samo na televiziji. U prisutnosti svjedoka pretresa i odvjetnika osumnjičenoga novac je popisan i izuzet. Brojanje je pokazalo da se radi o gotovo 400.000 eura. http://www.jutarnji.hr/detalji-velike-zapljene-kesa-policajci-nakon-prebrojavanja-novcanica-kod-mamiceve-snahe-i-ostalih---tolike-smo-snopove-dosad-vidjeli-samo-na-televiziji-/1461845/ NAPOMENA: Policija je mogla vidjeti tolike snopove novčanica i kod Dodikovog kuma Stankovića kad je sa njima uhvaćen na granici !
Njih 17 koji su kupili ulaznice hahaha
Namjerno odgodjena za sutra da bude manje publike, svjedoka i kriticara nove blamaze plavih dama!!!
šminkeri nisu naučili igrati po snijegu. to su te plave dame
Snijega nema ni 2 centa. Trebaju vidjeti na kakvom su kijametu igrali jucer Bologna-Roma, sve balerine jbt... Ljudi u bazenu igrali sasvim normalno i to fina utakmica bila.
al je bilo penala ko u vaterpolu
Malo reci pa smijesno. Kad mi napisu iznenadni snijeg upucao bi se. Cijelu proteklu sedmicu najavljen snijeg i na kraju ga padne ne vise od 10 cm ... strasno
Gdje su ta zeljina djeca koju krasi ljubav prema radnickoj klasi da ciste snijeg?
Kakva organizacija u Selji cudo jedno. Ovo se kaznjava po svim pravilima!
hahahahahahaaaaaa imaju nesta tuzli reci....haha