Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast jesi analizu napravio, evo i ja cu : MORAMO IGRATI BOLJE OD PORTUGALA! moguli u buduce ja pisati za sar. x?
kolumbo
Izbusice ih Bosna ko Mevlid ambasadu. :)
mnogo kenjam
1.Lulic na desnog beka a Salihovic Lijevog,za stopere Jahic i Spahic. 2.Formacija mora biti 4-4-2 dijamant jedan defanzivni i jedan ofanzivni vezni i 2 krila 3.Zadnjeg veznog Rahimic,Lijevo Medunjanin,desno Pjanic,ofanzivni vezni Misimovic 4.U napadu Džeko i Ibišević. 5.Nikako ne napadati samo po stranama sto je nas obicaj vec kombinovati lijeva,desna sredina,lijeva,sredina,desno,sredina.... 6.Da ne idu sve lopte samo na Dzeku vec i na Ibisevica 7.Vrsiti pritisak na Pepeta,Coentraa te pokusavati sa sutevima van 16m Rui Patricio slabo reaguje na dalekometne suteve
Ljudiiiiii ko god ide na tekmu, govorite mu You\'re not MESSI you\'re a PUSSI!! Pjanic iz slobodnjaka daje goooooooool :) i jos jedna daje ibisevic, 2-1 moja prognoza
je ovako ? moramo barem jedan go dati da bi pobijedili ,a oni nesmiju dati gola ? jel to to
sretno zmajevi !!!
samo naprijed!
a ko igra a ko ne igra a ko kad a jel kazu a nije kad
Vise trcati od ROnalda to ne moze niko trenutno na svijetu od fudbalera/nogometasa.
Treba se prekaliti na pritisak ne 90min, nego pokušati uigravati izdržljivost 180min. Portugalci su brzi ko krtice. Pored našeg iskustva treba nam forma koja će nadmašiti pritisak utakmice, jer u suprotnome pritisak će da nas trese ko na električnoj stolici za osuđenike.
raja budite realni da imamo veoma male sanse da prodjemo portugal nama je 10 igraca u opasnosti od zutog kartona a tesko je za očekivati da niko od nas ne dobije žuti protiv takve momčadi kao sto su pšortugalci a sve sto imamo kvalitetno je u prvoj postavi klupa nije tome dorasla to cemo vec vidjeti u prvoj tekmi obzirom na izostanak mujdže i papca i tekako će se osjetiti.ja bi najsretniji bio da prođemo ali imamo veoma male sanse daj bože da gresim.
10.000 selektora ali je jedan jedini edin i.
ako ih ne pobijedimo ovdje, pobijedićemo ih tamo... šta je problem?
Cisti profesionalizam,nema sta.