Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ja baš razmišljam gdje bi investiro ove milijarde ispod jastuka, hvala vam kl(itor)iksovci
Amerikanci ih kupili 2005. godine i tada United nije imao prijavljenih gubitaka. 7 godina nakon toga, gubitak Uniteda iznosi sokantnih 666,2 miliona dolara. I sad tu neko treba uloziti svoj novac dok su ovi isti ljudi na celu? Zanimljivo.
i lopta... lopta se nabija...
onoj njujorskoj.. hahahahh
budala je ko ga kupi
sposobni ovi glejzeri jedino sto se nabija u tom unitedu je dug
prodajem sve sto imam i uzimam koliko mogu :)
valjda od veceras...cuj nocas
Kako glup naslov...
Samo pola ide na sanaciju duga, ali vi očito ne znate prevesti ništa, jer ste sve pomiješali. Na vašem forumu imate sve vezano za ovo i opet ne znate članak napraviti. I NE, ne možemo mi postati vlasnici Manchester Uniteda, jer se ciljaju investitori, navijači nemaju šansu tu.
ja@ sine dragi ako nisi znao United je jedan medju rijetkima koji posluje u plusu, uz Arsenal mislim da su jedini u Engleskoj, al\' taj dug nije napravio Man United nego porodica Gleyzer, oni su ti koji posjeduju i jos neke klubove po Americi i ako taj klup npr. stvara minus odmah se to osjeti i u Unitedu ! Mozda si primjetio da se ne razbacaju bas sa novcem za pojacanja i da tu nije Fergija vjeruj ne bi ih bilo nigdje.... Zato bi najbolje bilo za United da ga kupi neko drugi, al\' mudri su ovi...vidis sta rade smao jedan dio dionica prodaju i dalje ustaju vecinski vlasnici ! :() fuj !!
Nogomet jeste popularan, al zaista se previše troši na igrače i plate istih. Dok se ne uspostavi kakav pravilnik,klubovi ce sve vise i vise da priznaju gubitke...a svi duguju;)...pozz