Safet Sušić pred prijateljske
0
"Očekujem dobre rezultate"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznam da postoji slična zemlja sa ovoliko dobrih selektora kao što je BiH. Koja budala postavi Papeta umjesto ovih silnih talentovanih trenera sa Sarajevo-x.
E MOJ SAFETE. NISI ISKORISTIO OVE TERMINE DA ISPROBAŠ MNOGE IGRAČE NA POZICIJAMA NA KOJIMA SMO DEFICITNI, A TO SU ODBRANA, ZADNJI VEZNI I BOČNI IGRAČI, VEĆ ZOVEŠ RAHIMIJU I MURATA, UMJESTO DA ISPROBAVAŠ MLADE SNAGE. TEBI JE VAŽNIJA LIČNA PROMOCIJA NEGO LI OTKRIVANJE NOVIH TALENATA, I STALNO MOLJAKAŠ TOG SAŠU PAPCA, TE OVO TE ONO???? KOJI JE ON KYRAC??? JEST DOBAR IGRAČ, ALI NIJE NEZAMNJIV. RAZUMIJEM JA NJEGA DA JE OSJETLJIV, ALI AKO SU SVI NAŠI IGRAČI PREŠLI PREKO MNOGIH BLJUVOTINA SAVEZA, MOGO JE VALA I ON, SVE ZBOG NAŠE REPREZENTACIJE. MLADE NADE PAPE, MLADE NADE!!!
Ovaj Susic je potpuni promasaj. Prvo ima problem u pokazivanju emocija. Bolestan covjek. Drugo, svi mi moramo da shvatimo da smo danas 51 na svjetskoj listi. Ko smo mi ba? Hrvatska je 9 pa se toliko ne hase. Ko smo mi? Kakve nade mi treba da polazemo u nogomet? Kako nesto moze da bude najvaznija sporedna stvar na svijetu kad veze nemamo sa nogometom. Dakle spustimo loptu, navijaci lopate u ruke i gradite zemlju. Zatvorimo stadione, nema hajra od njih. Omladina samo gubi vrijeme a zemlja nam se raspada. Utrosimo energiju u nesto pozitivno a ne da se zaludjujemo sa utopijom.
dobar fudbaler los trener
Sajina propast pocinje...
Sanjam 0:2 u Njemackoj. A tako ce i biti ;-)