Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji Blane, jel \"igrac sa brojem 22 ili 23\"?? :)) heeeeejjj, jado jadavi, zahvali se LOPOVU Platiniju sto ste uopste i dosli na EURO......
ovaj mexes se udebljo ko krmak a igra
kakvi su ovo kreteni od 8 parova obore me ovi papci od kojih sam se najmanje nadao
Gdje bosanc dođe tu trava ne raste :-D Jes im ga Ibra zap..rdio
ciganija........
-- \"On definitivno ima potrebne kvalitete dobro zamijeniti Philippea\", zaključio je selektor. Mogli ste bar doraditi ovaj Google prevod, a ne da Laurent Blanc zvuči ko Kunta Kinte.
Prevelike rasne i religijske razlike, plus poraz izazovu ovo. Tako je i sa Holandijom. Ovo je Bosna i Hercegovina trebala iskoristiti protiv Francuske i na Kosevu. Nisu oni jaki, oni su duboko podjeljena ekipa.
zestoki su to momci sigurno ce zakuhati
garant je legenda ribery zakuho najaci lik
Ovo je pravi tener, pusti ih da se kolju poslije lose igre i onda se ohlade pod tusevima.
niste ni trebali biti tamo
Zelimo vam sve najgore, da izgubite od Spanije barem 7:3 ! Iskreno, Bosanci i Hercegovci
Safet Susic - Pape, selektor BiH
euro neuro
znaci cao vam je
Benzema ko k.i.t.a