Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PSG se ponovo usrećio bekim igračem iz Barce. Neymar, Messi i sad Dembel... 😂
Xavi dao obrazlozenje ko i nasi privatnici. Svako ide gdje mu je bolje, zamisli otisao covjek u klub koji mu je dao bolje uvjete, sram ga bilo.
Frajer je i prosle sezone kontao da ce otici i dobiti velike pare ali ga niko nije htio jer je bio "stakleni" igrac. Sad kad mu je Xavi ozivio karijeru i kad se javio prvi ozbiljan ponudjac, njegov agent je odmah iskoristio i uzeo pare. Istina, ne znam sta je Xavi toliko bitno vidio u njemu, ni jednu ozbiljnu utakmicu nije odigrao na zavidnom nivou, a odluke koje donosi na terenu mi nekad lice na zbunjenog pionira koji ne zna sta s loptom.
Strasno. Padavicari su kupovali na isti nacin. Podmazivali sudije i varali poreznu i sada kao Dembele nije fer jer su ga kao oni bas lijepo pazili. Hahaha
hej,, real i ne mora podmazivati sudije. pomažu im i bez toga