Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne mogu da znam bolje od Meše, tako da sta god zamislio, sretno ovoj ekipi. Da nas ako Bog da obraduju veceras.
Hocemo Armina Hodzica Aru, on nam moze pomoci
jel mogao stojan vranes umesto salihovica,il se srbi ne uklapaju u prvih 11
markomilanov Jesi li vidio ko je dao gol i dodao za drugi? Jel, pi*ko nacistička. Za vas zadrte nacionaliste svih vjera mi smo kultura kakvu vi ne razumijete.
nije ni pocelo meni znojni dlanovi,skakucem ko ping-pong loptica
I da pobjede matematički neka izrajel odigra 0:0 sa belgijom BiH pušijana.
hoćete multinacionalnu bih,srbin nikad nije bio izbornik,od 22 igrača 2 su krscani,ko da smo u afganistanu,u kosarci u rukometu uvek uz bih,uz islamsku repku nikad koja ruši repku više od svih nacionalista
Nikome nije zabranjeno da igra za Zmajeve. Ali mnogi su se odlucili za druge drzave, lili sopstvenom voljom ili politickim pritiskom (prijetnjama porodici, ili ubistvom). Pola reprezentativaca Srbije i Hrvatske u raznim sportovima kao i politicari su porijeklom Bosanci i Hercegovci.
Full name Vedran Ćorluka[1] Date of birth 5 February 1986 (age 29) Place of birth Derventa, SFR Yugoslavia
I bolje bez Džeke krenut. Inače bi se mrcvario 60 minuta i izašo. Ovako možda kad uđe šta i napravi.
ljudi,kakva je ovo multietnička bih,nijedan srbin u prvih 11,pa srbija slavi adema ljajića,u svijetu nema jednonacionalne ekipe kao što je bih,u saudijskoj arabiji i kataru ima nemuslimana,pa šta ovo rade od bih,ova repka najviše razdvaja bih
Formaciju isto kao da je esafet pravio !?!?!? a i prvih 11 opet preko neke stele garant ! Sve neke zvijezde a u klubovima gje igraju na travi svi zajedno (mozda) 45 minuta ! A svi bi noge polomili u timu ali za repku kad igra nema para pa nema ni motiva ! klosari ! Ali opet cu navijati za BiH ilo ko da igra samo sto vise nedam zivce jer su prodane duse koje modu samo da puse sve dok nepocnu igrati kao i za pare !
Ako Šunjić I Hadžić ne zabrljaju previše imamo neke šanse ali tesko da će ova dvojica levata proći čitavu utakmicu da šta ne use*u.
Zmajevi nasi
Trebao je probati sa Hodzicem odma eboga pekmez
jel nanin il kupovni???
Sve sto valja veceras nam fali. Dzeko, Besic i navijaci. Vazna je utakmica pa ce biti mali milion onih sto dodju da se slikaju
idemo dobit Vels
Ne kontam ovu formaciju 5 veznih? 4-5-1 ....a ovaj Sunjic teski kikser, Hadzic panj
Znaci upario Salihovica i Hadzica ispred stopera , ljude koji nisu ni dvije minute odigrali zajedno :)
Vidi ovog kiksera cas minus opali cas plus, puko si k'o Radetov opanak :)
Sta je ovo .. Wales ima 12 igraca? Hennessey (1) - Gunter(2), N. Taylor(3), Richards(4), A. Wiliams(5), Davies(6) - Allen(7), Ramsey(8), Ledley(9) - Bale(10*), Robson(11)-Kanu (12) ;) ;) ;)
a br 12 im Kanu iz Nigerije ^^