Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
United, Liverpul, Arsenal su brendovi dakle dodje Im jedno 20% turista po utakmici dok Siti jos nema taj status a I iz nekog razloga nisu pukli odmah pare na novi stadion vec krpe I proširuju stari dok Čelzi Arsenal Totenhem svi nove moderne stadione
Legendo o cemu ti pricas hahahahah, City je 2014–2015 renovirao stadion i prosirio ga za skoro 10 000 mjesta. Arsenal se preselio 2006. marka vise nije ulozena, a Chelsea bukv ima najlosiji stadion u Londonu. Jedino Tottenham ima novi stadion. Nije poenta u stadionu, nego u navijacima i fan bazi koju City skoro da i nema plus njima dolaze turisti radi senzacije koju rade i opet je mala posjecenost. Za Arsenal i ostale jake klubove normalnu kartu da nadjes ako nisi clan je ravno haman 0.
Čalzi ima najlošiji stadion u Londonu
Man City klub bez istorije?E bože moj kad ovakvi glupani tvrde nesto a glupi kao točak.Ajde malo procitaj o Man City
West Ham kultnin klub iz Istočnog Londona
Pa Emptyhad, obzirom da su im navijaci rodjeni izmedju 2003. do 2012. jos su djeca i tinejdzeri 😂. Moze doci desetine klubova u PL i Arapa vlasnika ali po meni ne moze niko s Liverpoolom, Arsenalom i Unitedom. Kada bi City poceo padat i da im odlaze igraci, samo bi ti novokomponovani navijaci okrenuli ledja. Klub bez historije.
Iskreno mislio sam da su Liverpoolvi navijači na vrhu
Svaka tekma 98% puna i to je kao lose. To u BiH ne mozemo ni zamislit.