Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trazenje paznje gdje je nebi trebalo biti, kad se vec zalazes za jednakopravnost homoseksualaca onda se pocnite i ponasati kao jednakopravni, zar bi vijest bila da hetero muskarac (nogometas) sazove ekipu i kaze im da je hetero?
Žao mi ga ako je stvarno bolestan i ima taj poremećaj, ali ako glumi da bi bio u centru pažnje onda draga motka..
Nije seksualno opredjeljenje, nego orijentacija, jer nije stvar izbora. Baš bi neko izabrao nešto zbog čega ga pola svijeta smatra nenormalnim.
Kao prvo nisi ti nikakv gay. Gay je engleska rijec za sretan, radostan. Prestanite LGBT krasti lijepe rijeci. Koristite ispravnu terminologiju. Ti si homoselsualac i tako reci. A kao drugo koga briga sta si. To je tvoja privatna stvar. Ne kontam o kakvoj to ti borbi govoris. Hudnjak. Evo placem koliko mi je tesko zbog tebe…kakva idiotarija.
Koga briga.
Podrska saigraca mu je redovna pod tusem.
Naši ljudi imaju neku ideju da gayevi idu okolo i zaskaču bilo koga. Bukvalno strah da će ih neko zguziti. Pa ne priđeš ni ti ženi s leđa nego se udvaraš polako, eto isto tako i gay. I 99% se udvara nekom za koga zna da je gay, jer je sigurnije
Tusevi svakako trebaju biti odvojeni radi privatnosti nebitno jel str8 ili gay
Svak ima na svoje pravo! Podrzali su ga tako sto su mu rekli da im je i golman homoseksualac, on je pitao kako oni to znaju kad im nije rekao, pa prima ga svaku tekmu 😂
jao kako dirljiv clanak , suza mi sama krenu