Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dominejšn
volim te saraevo
pusto Tursko.Ti turci ulazu u bracu srbe.Viditi u Forbesovu statistiku gdje turci najvise investiraju.Medju bracu srbe...I ovi bosanski Muslimani misle uz merhaba sve dobiti.
potpisan ugovor kod fuketa buregdzinica....3000 koluta tikvenice light verzija....
Jedino sta TATA OSIM moze dovest na grbavicu je , Ljubu Alicica ko i prije par godina i da trabunjate pjesmicama. Samo jos se nisu dogovorili sa klubom fk Ada Ciganlija ali tatica ce srediti to da njegov chu chu bude najaci na ciganluku.
samo mi nije jasno kako on moze ugovarati za nesto što nije u njihovom vlasnistvu. To kao što bi neko unajmljeni stan renoviro i zavalio se beze. A druga stvar vecih govana od turaka nema da se razumjemo
Ruka ruci, svi smo Turci.
NA KARAJU CE ZELJI SPONZOR BITI BRAJLOVIC A SARAJEVU MUJANOVIC CCC
Ja pravim dobra pita i ja ću da bidem sponjzor pitarima, \"bregđinica Haljimi\"
hahahah jao ubleha majko mila hahahahahahhaha
posjeta protiv levskog 15000 posjeta protiv zete 12000 protiv celika 3000 protiv gradine 800 i vi da nadzete investitore ma bjazi sto bi rekli momci iz TLN
Uzivo prenos utakmice Barcelona - Real Madrid na 4fudbal .com/online-prenosi-tv
BRACO PO BOJI, DAJTE DA VAM POFAMFLAM KITE SVIMA!!! BRACO PO BOJI!!! MOZE I BORDO NEPRIJATELJIMA, POGOTOVO BENJI, CUJEM DA MU JE GLOMAZAN.
Jes` vam kone vatra, a tamam ste mislili da ste važni k`o krompir, kad javi se Dino iz Stambola.
MA INTERES JE STRAVICAN, SVI U TURSKOJ KO LUDI ZA PITARSKIM KLUBOM. SMIJESNI STE !!!
Nisu Turci levati,živi bili pa vidjeli.
Ispravka krivog navoda: Zmaj nije 9 nego 12 komada