Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde poslala je Velika Britanija svu onu vojsku pred te predviđene nerede tokom izbora u oktobru... možda su na osnovu toga ukinuli ovo.
Da mi je znati koje to još budale idu gledati naše klubove na gostovanjima.
Znači opet dolazi cirkus .--------.bravo bit če zanimljivo.moramo djecu ostaviti kuči i obuči pancir kad idemo na tekmu.Mašala.
uvesti će opet za dva kola nemože to policija spriječiti jel valja im subotom izaći na taxi kad su slobodni jel dolazi po 7,8 hiljada gostujućih navijača
oni se bave glupim poslovima umjesto da smanje broj klubova u premier ligi ccc
Nece potrajati ni 4. kola opet ce je morati vracati (zabranu).Manijaci i Horde su najvjerniji navijaci i jedino oni u velikom broju idu na gostovanja i to znaju svi i zato namjerno prave nerede, napadaju i provociraju nas da nasa dva najveca kluba ne bi imala vecu podrsku od njihove sacice domacih navijaca.
interesantno sad bas pred izbore
super,opet cemo vise gledat belaja,nego fudbal...................