Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje je sto nisu pristali.Da su pristali ne samo da bi uvrijedili Spaniju,vec bi i ovim ljudima sto se zalazu da stvore reprezentaciju RS-a dali vjetar u ledja.
Znači nema utakmice s Kosovom i Katalonijom , ali bi BiH trebala odigrati prijateljsku s Baskijom na stadionu Real Sociedada u San Sebastiánu i to bi bila velika uvreda za Španiju
Nije Kosovo i Katalonija isto,Kosovo je drzava :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Treba ih zovnuti na bajramski turnir.
SJAJAN KOMENTAR,NASMIJAH SE BAS. A. vrbanjusa,zeljo,velez,katalonija. B. sarajevo,rep.sandzaka,vardar,olimpik
Vrbanjuša bi ih poderala ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav ideje imate? Većina Baskijci su sretni da budu Španjolski! Ne mogu se sjetiti Xabi Alonso plače o igranju za Španjolsku ...
Ja sam Katalonije previše. Volim Katalonije, ali i Španjolska. Obožavam Barça. Ne slušaj uobičajeno nervozna osoba. Oprostite moj bosanski. Nadajmo se da će za Španjolsku - Bosna u Brazilu (četvrtfinale najmanje)
Ja sam Katalonije previše. Volim Katalonije, ali i Španjolska. Obožavam Barça. Ne slušaj uobičajeno nervozna osoba. Oprostite moj bosanski. Nadajmo se da će za Španjolsku - Bosna u Brazilu (četvrtfinale najmanje)
Gaetanova mama više nije u odjelu za moral u NSBIH, popušila otkaz zbog lošeg pušenja, zato on sad drvlje i kamenje na njih.
Bosna i Hercegovina kao ni njena reprezentacija nisu Bošnjačka babovina pa da misle da mogu raditi šta hoće. Bez Hrvata i Srba nema ni Bosne. I kasnije se Bošnjaci čude i ljute što Hrvati i Srbi neće da zive sa njima. Šta je to što ste kao pojedinci uradili na integraciji sva tri naroda ?
Zasto ne naprave turir: katalonija, kosovo, vojvodina, sandzak-.
Usrali se zbog Republike Srpske.Ne bojte se poturice.Mi cemo jos malo igrati sa Spanijom!
ma da ... kao i onu protiv servije posrbljeno tursko kopile
ajd ti meni posalji onu bulu kod kuce da je podsjetim na stare dane kad se draufala devedesetih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta poredite kataloniju i rs. Katalonija je za rs kontinent. Katalonci su najveća gospoda u evropi. Obnovili su nekoliko naselja u ovoj našoj selendri, vrtića, škola i dvorana. Al to bosnju ne zanima, jer se boji rs-a *** vas rs, supacki..
katalonia i kosovo nek odigraju, to bi bilo idealno :)
ali bi BiH trebala odigrati prijateljsku s Baskijom na stadionu Real Sociedada u San Sebastiánu i to bi bila velika uvreda za Španiju
Zmajevi igraju utakmice samo sa selekcijama koje su priznate od FIFA-e i UEFA-e, što nije slučaj kada je riječ o reprezentaciji Katalonije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a Kosovo i Turska Republika Sjeverni Kipar, međunarodno nepriznate države?
Fifa i Uefa su dozvolile Kataloniji prijateljske utakmice...malo prvo procitaj pa komentarisi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Države treba da igraju protiv država, a ne protiv pokrajina, entiteta itd... Mi možemo s Kosovom igrat, to je država. A igrat s ovim separatistima, pa to bi bio znak da i RS sutra može igrat protiv država. A RS je samo entitet u državi Bosni i Hercegovini. Pa eto nek naprave neki turnir pokrajina i entiteta, mi idemo u Brazil nema se smisla trošit. Nek zovu Srbiju da igra s njima, on ne idu nigdje i imaju vremena za gluposti.
Prvo se malo obrazuj pa vidi kad je nastala Katalonija i kako a za rs znamo svi kako je nastala...i Fifa je odobrila Kataloniji prijateljske utakmice...ako je mogla Argentina i USA sto ne bi mogli i mi...al nase pi.cke se boje dodika...
@virus Pa mozda bi se ti rebao obrazovati, jer katalonija nikada nije bila drzava. Uvijek su bili pod necijom krunom.
Naravno da su trebali igrati,Katalonija je slobodna zemlje,privremeno okupirana od Spanije,kao sto je i Republika Srpska nasilu medjunarodne zajednice u BIH,samo je pitanje kada ce RS igrati prijateljske,sve to ideu paketu sa Kosovom,Kosovo ne moze igrati bez saglasnosti FS Srbije,a da bi oni dali saglasnost,FIFA mora dati istu saglasnost za RS.prosto kao pasulj,sve ce se to do proljeca regulisati.
osim sto katalonija postoji vijekovima a rs samo na papiru...
Jeste i temelji Katalonije leže na masovnim grobnicama, isto kao i entitet republika Genocidna. Ne mahnitaj, tako ti Boga!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Igraj ba fudbal zdravo zivi jeb***politiku.Pape neodbijaj nikad tekmu politiku na stranu.
zalenortskih otoka ? jel to zaj.ebancija neka
i ja trazim u komentarima jel ko primjetio to :D