Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo vidite i glasnogovornika posaljem i opet se neka frka stvori. Pa imal ovo vise smisla....
nema sta ljubomorni smo, nizete uspijeh za uspijehom...
jaaaaaaaaa! Kažu prvo ovo http://www.youtube.com/watch ?v=hbzmEL6X2oY& Pa onda ovo http://www.youtube.com/watch ?v=v1NZzH3q6I4&NR=1
cekam te u londonu...sljedece godine liga prvaka stize u glavnu grad velike britanije..FORZA CHELSEA! real + barselona= imamo pare za igrace imamo pare za sudije! BLJAK!
ovog mourinha treba ziguti u pakaš
http://www.youtube.com/watch?v=c9hTmkCWy44&feature=player_embeddeevo šta u Barci kažu na to
Mourinhno, jesi li spakovao prnje !?
Mourinho ljubomorne duse mogu da ti ga PUSE!!!!
pa covjeka stvarno treba izbaciti iz sporta za sva vremena. otkako se pojavio jedine vijesti o njemu su vezane za neke skandale i slicno.
Mislim da je vrijeme za tvoju degresiju karijere!
kakav sukob ba! mourinho ne daje intervju zato što svaka njegova reč bude preuvelicana, zato što ga radi svake reći kazne. pa to i budala zna. ovu su gluposti!
mislis bilo je puno bRuke oko njega ?