Skupština N/FS BiH
0
Novi Statut nije usvojen!
Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba fino pisat po portalima, odnosno trebalo je unazad 3 mjeseca, da ako ne usvoje statut, ucjenit im glave, pa ih udarat sve redom, gdje god se stigne! sinoc gledam na BHT-u, onaj uskok cvili jer toboze po statutu ce tesko hrvat bit predsjednik saveza, onaj iz banja luke ne vjeruje nikom pa ni samom sebi, jer toboze tako mu tata doda reko!!! treba ih udarat ako ne izglasaju statut i zdra\'o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _____________ SMRT FASIZMU
opkoliti hotel i ne dati da izadju dok ga ne usvoje. !!!
Ovi su samo produzena ruka politicara koji rade na deizintegraciji svega pa i sporta, i nikakvo ovo nije cudo. Jedino da dodju ljudi kojima je stalo do sporta i do zemlje BiH, onda bi se tek mogli necemu nadati.
LJUDI... OVO JE POZITIVNO... Suspenzije neće biti, bar što se tiče Reprezentacije i Klubova... Sve je fol... A sta ce biti sa ovim o-je-binama u hotelu... neznam... nek\' im je bog na pomoći. Ovakvi kakvi jesu... za hljeba neće imat\' bez fotelja koje im je narod dao... Sve je ovo SUPER...
Ti ko bijesan pas. Kakve veze ima tvoja prica, nece sankcije pogoditi samo BH reprezentaciju, od nasih klubova najvise gubi Borac. Rezes granu na kojoj sjedis i veselis se. Pa sta ste jarane, retardirani?
Vođa BH fanaticosa je neki naturalizirani bosanac nisam čuo za prezime AL TINAWI!e sarajlije,ja bi se ubio da torcidu vodi musliman ili srbin kao vas nekakav alžirac! usput baš mi je drago što će te ispast i reprezentacija i instant klubovi!
Halo ba, ja imam dres Mihajlovica i Stankovica, jer navijam za Lazio, iz Zenice sam i nosam ih i po Zenici i po Sarajevu. Jos me komsije pitaju gdje sam ih nabavio i imali jos kupiti. Imam raje koja nose dresove od Hrvatskog Sukera i Jugoslovenskog Mijatovica, pa do Salihamidzica i Igli Tarea iz Albanije...i to sve u po Zenice...tako da ni vi banjalucani, a ni vi juznije ne s.e.r.i.t.e...
doduse i bogdanov ono pravo srpsko prezime...
Novi Statut nije usvojen!!!! Šta na to kaže Nizar Al Tinawi, Bosanac i Hercegovac od glave do pete, bošnjački domorodac?
@ KURT N.a.j.e.b..e.m ti se m.rtvih k.o..nju. jedan d.eb.ilni! Zar vam nije dosta sto ste klali u ratu,a sada jos pitas zasto mora po nasem biti u nasoj drzavi? TO TREBA BITI PO VASEM U NASOJ DRZAVI? E NECE MOCI,NECE MOCI! OVI STO SU GLASALI DANAS SU SAMI SEBE UPROPASTILI,I SADA CE SE STVORITI NOVI I BOLJI SAVEZ SA PRAVIM LJUDIMA! JA ZNAM DA CE BITI TAKO! ZIVJELA BIH , JER JEDNA SI JEDINA!
Nizar Al Tinawi pravi Bosanac i Hercegovac, potomak Kotromanića
13:29 - Svađa na Skupštini. Delegat iz Tuzlanskog kantona Izet Banda, kao i delegati Sarajevskog kantona traže da se svi delegati pojedinačno javno izjasne za koga su klazali, dok se Čolakoviću taj prijedlog ne dopada. 22 glasova za usvajanje novog Statuta, 28 protiv novog Statuta, tri sudržana, te jedan nedostaje. Dakle, novi Statut nije usvojen. 13:19 - Čolaković upozorava delegate: \"Blatter nam je rekao da je FIFA dobrovoljna organizacija, i ako nećemo biti dio nje, onda i ne moramo.\"
LIVE Skupština NSBiH: Statut nije usvojen slijedi SUSPENZIJA!!! Yes!!! Hebao vas dzeko!!!
Bravo!!!Još jedna velika pobjeda multietičnosti,hahahahaha...
ne usvojise ga. dabogda se zivi rasadali
Da, desilo se i to. Sada vidimo ko je za sport a ko za politiku i to onu mafijašku Ovo će ipak biti dobro ako sada budu izabrani sportisti da vode brigu o sportu a ne ova mafija.
i ja se isto pitam.