Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim ga brate dragi ali bih volio da naleti na nekog sivonju da ga odalami jednim polukruznim da ga malo smiri
Spahiću treba propisati ovu medicinsku marihuanu da se malo skulira, samo belaja radi.
ma ne mora bit medicinska :)
dje je medicina to rekla...daj der nam clanak iz neke respektabilne provjerene medicinske publikacije...u protivnom samo se glupiras
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kazu neki ovdje treba se zeniti, mozda, al prvenstveno mu treba zena da ona nazove i zakaze termin kod psihijatra, ili psihologa, mozda nije jos za psihijatra jeli. Samo jedini problem sa zenom moze biti ako Spahic i njoj poruci "da umukne, ili ce je udariti u usta," ili "da mu se skloni s puta, s pogrdnim imenom," kad mu zena kaze sto si popijo sinoc tolko Emire ili nemoj jesti cevape danas imas sutra utakmicu protiv Bayerna ili de pokupi te carape svuda po kuci.
samo ostro sa svabama....nema labavo
SPAHA HITNO,,,,na lijecenje
Jbg, Spaha, ne znam sta da ti kazem... Covjek se izgleda teze uci kad malo zadje u godine.. U Leverkuzenu ti je pokazano da niko nije iznad pravila kod Shwaba
nije mu dugo trebalo
treba njega sa ibrahimovicem i balotellijem u tim... njih trojica bi jedini i igrali
Danas u 17 00 nas bivsi kapitel Emir Spahic po prvi put u Fudbalskom svjetu mora da odradi po drugi put ljecnicki pregled za svoj klub HSV al ovaj put ce mozak gledat kako funkcijonise.
Kakve su ovo gluposti.Samo debili koji su jedva docekali da pljuju mogu povjerovati u ova sranja
ovo je istina. izvor su igraci iz svlacionice koji su to ispricali. ali u cemu je problem? nije nikoga udario! igra se fudbal a ne bilijar. emocije su uvijek u igri. to se svakodnevno desava. problem je sada sto se radi bas o Spahicu pa je postala top-tema. inace nebi niko ni spominjao.
jedan se sukob desio u svlacionici na pauzi na utakmici protiv Bajerna - tu se gubilo, tu su igrali zivci a ovaj svabo je, u tipicnom svabskom maniri probao da probudi igrace dok je sam i dalje spavao. Spahi puko film. ja ne znam sta je vama. nije nikog udario. ovo je fudbal a ne sah. desava se to i drugima samo o Spahicu sada svi pisu. Covjek je takav - od sebe je lider i emocionalan i za to su u Hamburgu znali. Ako im ne pase nisu ga trebali ni dovoditi. A Hamburg ima ekipu gdje 90% igraca spava umjesto da igra i tvrdim ako Hamburg ostane u prvoj Ligi da ce to biti najvise Spahiceva zasluga jer samo tip kao sto je on moze da ih spasi.
*maniru
ja mislim da je prviše puta udario loptu glavom
seljober....
Nikakav covjek i nikakav igrac,pravio je frku i u reprezentaciji,igrac koga su nasi novinari,koji ce za stoju napisat sta 'oces,naduvali da je neka klasa,a covjek nikad nije zaigrao u velikom klubu,to je jedna naduvana guzica,a nista od njega,nikad nije ni bilo
Davno sam rekao da ovaj čovjek treba na liječenje. Očekivao sam ovako nešto i u novom klubu. Tako je prgav da to nije normalno.
Mozda je vrijeme da razmisli o pocetku karijere u UFC, mozda bi mu bolje lezalo od timskog sporta.
Ma daj ba ako je istina, već pretjeruje al baš baš, naiće na barabu pa ćega istuć neće znat za sebe