Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istorijska je cinjenica da je kralj Tvrtko na koga se ti pozivas u Manastiru Milesevo krunisan za kralja Srbije, toliko o Bosni-srpskoj zemlji koja postoji vijekovima! Svaka dalja rasprava na tu temu je suvisna, a pogotovo na temu tzv \"bosnjacke\" nacije!
kakav centarfor Mauri,frajer allround veznjak. Prirodna pozicija mu je Ofanzivni vezni,al u Laziu igre centralnog veznog,te lijevog veznog. P.S.Samo lagano,vidjecete vi Lazio jos.
Pitaj Adema Ljajica ko je izmislio istoriju i naciju? Metnem ti to \"H\" u cmar :D
Vama odgovara historija koju su Srbi izmislili ili pisali, i kako vi vidite kao pozitivnu. Pa sta je vama vise koji qraz, kao da ste Bogom dani. Ako je iko kompleksas to ste vi wannabe Srbi. Pa ako je vasa zemlja Srbija onda idite u nju, ali Bosnu ne dirajte, Bosna postoji vijekovima. Ako je ista izmisljeno to je wannabe RS koja je uzdignuta na krvi neduznih ljudi. Klosari jedni. Niste vi ni Z od Srba. Majmuni primitivni.
Kompleksi su neizljecivi! Adem Ljajic je Srbin muslimanske vjeroispovjesti! \"Bosnjak\" je izmisljena nacija! Podjite i vi Ademovim stopama, jedan smo narod, srpski! Nije vama niko kriv pa se niko ne moze identifikovvati sa vasim protektoratom varta baterije, za razliku od Srba iz Republike Srpske koji znaju da je njihova zemlja Srbija!
Ako ste prekopirali vest koja je ista kao i na \"Jutarnji List\" i \"IndexHR\", žašto ne piše \"mladi Srbin Adem Ljajić\", nego \"mladi Adem Ljajić\"čovek igra za SRPSKU reprezentaciju u čemu je problem ? Kompleksi ? Ljubomora ? Bes ?