Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.srpsko-sarajevo-x.com
sto brisete komentare koji vam ne odgovaraju, opet iznova dokazujete da je ovo portal srpsko sarajevo-x,a ne sarajevo x. mamu vam cetnicku i pedersku
Ma jašta nego da namještaju,nemogu nikad da pogodim tu jebenu kladionicu,ali ipak mislim da je veći problem u sudijam i njih bi malo trebalo dovesti u red,pokvare većinu utakmica,evo za primjer ovu večeras između espanyola i barcelone,niđe veze,s oproštenjem platiniju i jebo vas više queer,nekom je vjerovatno i bio cilj da izazovu ovakve reakcije a kod nas je hvala bogu teško iskoristit takve situacije i neznam jeli upoznata ova šveđanka da ušvedskoj živi više od 10% homoseksualaca i da se njihovi festivali održavaju na otvorenom te tu prisustvuje i mnoštvo ljud koji nisu homoseksualci,ma glupi smo mi,to je činjenica.
Počnite od naše lige: Laktaši-Zrinjski