Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljeznicar i Manijaci - Novi Pazar i Torcida Sndzak = Muslimanska brac
Papak @Carsija , pa opštepoznato je da sve sandžaklije navijaju za Sarajevo, iako nemam ništa protiv ljudi i drag mi je svaki navijač i simpatizer Želje ma ko god on bio i odakle god bio.
Bravo za bracu iz Sandjaka sto kao pravi Bosanac i rodoljub zelim da istaknem da je Sandjak uvjek bila BOSNA, BOSNAi ostace zato nasim bratskim klubovma ZELJEZNICARU i NOVOM PAZARU zelim svu srecu i mnogo uspjeha na ovo dunjaluku.
Bravo za bracu iz Sandjaka sto kao pravi Bosanac i rodoljub zelim da istaknem da je Sandjak uvjek bila BOSNA, BOSNAi ostace zato nasim bratskim klubovma ZELJEZNICARU i NOVOM PAZRU zelim sve uspjehe ovoga svjeta.
Znate sta, al iskreno...svim srcem volim zelju i isao sam na utakmice kad ovi satro huligancici (seljoberi) nisu znali gdje je jug. Više od pola ih se ne sjeca obicne kabine na istoku, i sjevera bez krova i stadiona bez zapada. Nemam nista protiv, dosla noa generacija, ali je papanska...kad se sve profiltrira mozda i dođem na utakmicu, a do tada zbog svog primitivizma koji vlada zeljo imas moju podrsku i zelim ti pobjede i titule, ali znaj da si na stadionu izgubio nekog ko te bas voli. i ne samo jednog, znam jos dosta raje..a do tada igraj sa sandžaklijama i pravi antipropagandu onoga sto ti jesi! samo ces tako sandžaklije skupiti na stadion. nakon ovog imas sigurno deset novih sandžaklija, ali gubis, sigurno, deset sarajlija. Vrijeme ce pokazati sta govorim
sellam brate od Sarajlija i neslusajte kretene...svugdje ima budala SARAJLIJA
Sto manje sandzaklija
Oslobodi nas od ovih krimianalca ,lazova ovih Sadzaklija
Ja sam
golovi svih reprezentativni meceva na: 4 fudbal .com
@ Visnjik iz istog razloga ovo i govorim, 6 godina sam studirao u Sarajevu, etiketiran kao sandzaklija u startu, sva svim \'\'finim\'\' stvarima koje idu uz isto, znam kakva regionalna podjela vlada u Sarajevu, zbog tog i kazem, dodjite u Pazar, tog regionalizma nema. Budi covjek, to je najbitnije.
@ Fare sandzaklija Kako ne kontas ne mrzi nijedan Bošnjak iz Bosne nijednog Bošnjaka iz Sandzaka.Ovdje se jako mrze navijaci FK Sarajeva i NK Zeljeznicara.Hrvat navijac Sarajeva više voli Bosnjaka navijaca Sarajeva iz Sandzaka nego Hrvata koji navija za Zelju.A to sto jedni drugima spocitavaju da su sandzakliski ili šiptarski klub je cista podhebavanje.
Uvijek standardna priča besposličara, klasičnih malograđana i de luxe idiota ! Nekakve regionalne podjele - Fočaci, Hercegovci, Krajišnici, Sandžaklije, itd. , nikada nećemo biti jaki dok se ne budemo držali kao 1 za sve, svi za 1 ! Stoga braćo Bošnjaci, ne razjedinjujmo se, budimo 1 za sve, svi za 1, jaka i kompaktna masa, i tako ćemo biti jedino bitan faktor u BiH, drugačije ne sprema nam se dobro, od ovih što nas vole sa brda i planina, to su nam pokazali koliko smo im dragi 1992-1995 g. ! Sarajlije \"sa dna kace\", ovi što se furaju na te priče, su isti kao i ovi \"Has Pazarci\", oni koji pate od geo položaja, su uistinu u problemu, i kompleksaši, koji nisu uspjeli u životu, pa su im zato svi drugi krivi, a ne smeta im Englez, Francuz, Španac, koji dođe u BiH da živi ! Njujorčanima ne smetaju Italijani, Irci, itd. , a eto ovdje svi nešta pametniji ! Emir Pašić sa Višnjika
Pa dokle vise sarajevski papci...niko vam ziv ne valja. Pa pogledajte koliko ste clanaka popljuvali samo danas, a vama je papak svak ko nije iz tvog dvorista ili mahale. Pa najvise sami sebe mrzite...sandzaklije ko fol prezirete a uglevnom 50% je porijeklom odozdo ovako ili onako...HORDA ili MANIJAK...pa koliko kukate na sandzose sto to ko sta ne progovori malo uzivo uglavnom pljujete po forumima a kad se pesnici negdje oni biju za vas...aj se malo poklopite usima i pogledajte oko sebe...ZIVOT JE LIJEP nije samo metar ispred sebe...ili ko kakvo pasce kad je copor najjaci sam kad sam sam pic...ca sam najveca.
Alo ne znam zasto pojedinci mrze Sandzak,pa to je deo Bosne preko Drine. Ja sam iz Pazara ponosni Sandzaklija. Ovde se Bosna ceni i velica,mi smo braca ne znam odakle ta mrznja prema nama Sandzaklijama. Pitajte Manijake kako su bili docekani u NP licno sam se upoznao sa par Manijaka koji su dosli kolima,i vrlo su ljubazni bili i ispostovali su sve,ono bratski. Prosli su u NP super,voleo bih da ih je bilo vise no dobro. Sellam za sve Sarajlije!
ghu=budala
Republika Srpska = Srbija