Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo gazi mia san mia
eh ehbem li vam lijestvicu i clanak koji kasni minimalno dva sata. to vam toliko trajao prijevod sa hrvatskog koji ionako nije potpun. stalno vam pisem da ima raje koja bi vas posao radila bolje za upola manju placu.... pozdrav ne nacionalistima
SCHALKE,SCHALKE Deutsch-Champion::)
Bayern uzima sve, vas Teletabis vam kaze :D Ponosni bavarac!
Prvo Nije Bayern-Mainz 2:2, nego Bayer-Mainz. Bayern je iz Minhena, Bayer iz Leverkusena, 2 razlicita kluba ako niste znali. Drugo Tabela vam je sve osim tabela, nepregledna i necitljiva. Trece Iz prve dvije stavke proizilazi da su urednici klix-a nepismeni novinari.
MANDZUKIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nesposobnije \"novinare\" od ovih sa klixa moras se potruditi da nadjes
Bayern wieder Meister !!! Euer hass ist unser stolz !!!
svi dansnji golovi na 4 fudbal .com
MIA SAN MIA