Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajte strumfovi razligu, eno vam Enesa Begovica u vasoj Upravi pa po njemu pljujte. Za razlklu od vas ovo su momci koji su, ako nista, rođeni u Sarajevu!
F K S A R A J E V O !!!!
Znam ja Dinu licno. Obicni potrcko koji veze s vezom nema. Djeluje sposobno zahvaljujuci pozadini.
pročitajte blog o nogometu na području bivše jugoslavije.. puno zanimljivih priča o velikim utakmicama, sjajnim igračima , punim tribinama , velikim europskim rezultatima , namještanjima , poništenim utakmicama i prvenstvima... dođite , čitajte i komentirajte na http://exyunogomet.blogspot.com/
prezime sve govori, LOPOVI :)
Ko želi da ga čuje, neka gleda zabranjeni forum i cuce gospodina kako i šta priča, za razliku od nekih :)
ovaj lik pravi klošar
@ISTOK Mi, za razliku od vas, nemamo razloga da se stidimo sto za FK INstituciju navijaju ljudi iz svih krajeva Bosne, pa cak eto i sa prostora citave bivse drzave, cak stavise, TO JE NEŠTO ČIME OPET DOKAZUJEMO DA SMO BILI I OSTALI VEĆI OD VAS! Inače, KAKO TE BOLANI NIJE SRAMOTA BILO ŠTA IZJAVITI, KAMO LI KRITIKOVATI NEKOGA, KADA SU VAS VEČERAS U \"PAKAŠ\" JE.BALI (USTAŠKI) BALAVCI IZ ZAPADNE HERCEGOVINE I DIJELA BOSNE (KISELJAK) I USPJELI ULETJETI NA VAŠU TRIBINU, PA MENI DA SE TO DESI ODMAH BI SE ODREKAO SVEGA, PA I ZIVOTA! BRUKATE NAM SAMO GRAD, MA.LOUMNI NEOBRAZOVANI ČO.BANI!
Sretno, Dino...stipu ove hajvanske komentare...samo ofanzivno...otvori taj shop...malo para od marketinga da dođe.... oooo samo saraj\'vooo...
peder
Dino ? Valjda Al\'Dino ! :-)
Jel ovaj lik Sandzos City ??? A ko je ,sve je jasno ko dan ! FK SARAJEVO NIJE VISE OD PREUZIMANJA IRFANA I PLISEKA TO JE FK SANDZAJEVO !!!
Ma ko ovog Kenu Handzica gura vise,pa on nije za Pofalickog a ne za reprezentacije...Jos jedan babin sin !!!
do rata su mogli jedino biti trgovci priglavki ispred begove.
jos jedan babin sin na direktorskom mjestu. Mali Dino se dosada nije pokazao uspjesan niti na jednoj direktorskoj poziciji jer jednostavno nema iskustva
jad, poltron, pizda
ja ko sve na koje funkcije dolazi. propali direktor jedne agencije, koji uz babinu pomoc otvara firmu da bi danas tusio fiskalne kase i sad postaje direktor fk sarajeva. dabogda opet rata bilo.