Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procice i ove kvalifikacije, kako god da bude, nakon izvjesnog vremena niko nece vise spominjati ove utakmice, ali ostaje onaj prizor krezavog Grka :) Kmeci grk i drzi se za vilicu, a prije toga se zaletio da se bije hahaha
a je li grčki savez isključio svog igrača, na snimku se lijepo vidi kako je nasrnuo da se bije.
Pravo pitanje je ono o ostanku Baždarevića. Sada je očigledno da se radi o potpuno zbunjenom, neobrazovanom i nekompetentnom čovjeku bez najmanje motivacijske sposobnosti. On nikada i nikako ne može voditi igru na ovako visokom nivou. Još jedan ciklus je nepovratno prošao a ova generacija polagano izlazi iz svog zenita. I najzad, zašto nam novinari ne otkriju kolika je njegova plata? Pa to je naš novac i imamo pravo znati koliko Baždarević uzima za nikakav učinak.
Hvala Gilli
Sljedeći na redu pomocnik je vjerovatno neka Željina super legenda, npr neko renomea Adnana Guše i tako tih velemajstora.
Gargamel na tebe je red
ode jedini koji ima mud@
TOLERANCIJA I APATIJA SU POSLJEDNJI TRZAJI UMIRUĆEG DRUŠTVA - ARISTOTEL.ZATO MRZIM GRKE , TALIBANE , ČETNIKE , USTAŠE , IZBJEGLICE , ARAPSKE TURISTE , TAKO ZNAM DA SAM ŽIV.
GILI HRANI SE ISPRAVNO I REDOVNO TRENIRAJ KATE DO RUSIJE , VOLIMO TE.
To je bila cista samodrbana
Onda bi trebalo vecinu saveza razrijesiti duznosti. A o korupciji, namjestanju u UEFA i FIFA netreba ni privat.
Razriješite se Meše i njegove kukavičke taktike!
još jedan dokaz da za ovu državu ne vrijedi ni bez dlake ostati
Vratiće se Gilli još jači...
#JeSuisStephane? Kakvo crno branjenje? Pojeo je hovno i treba da plati. A to da se branio...pa ne znam da je iko od reprezentacije i strucnog staba i ogreban....tako da je ovo branjenje bijedna relativizacija. Grci jesu provokatori, nije sporno..ali ovako nasjedaju samo levati.
Pa da.Ublehaši iz Saveza samo pričaju o Žiliju,a ne o "plaćeniku" Ricoliju i njegovom suđenju.Je li iko pametan iz Saveza barem podnio žalbu na njegovo suđenje?