Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za sve vas,nadr-kane po jedan joint!!!
za LLoyda koji si ti komunalni konj
@Ehh A sada od njega diže ruke i međunarodna zajeBnica ostavljajući iza sebe samo pustoš viza visokih kao Berlinski zid.
Sve je ociglednije da je skoro svak ko nesto vrijedi napustio taj dio svijeta, a ako je pametan nece se ni vracati! Vi ste bolesni!
SRBIJA DO TOKIJA
kakav narod,mislim na sva tri,takvi političari,takvi nogometaši,takav savez-a takvi i komentari,a i sa x- što nije dozvoljeno komat pod vijest da je durmitorski papčina slao svoje guzolize da rane krmad ?
ja seljacke drzave tito dragi
lloyd ga se.re ono , pravo , pose.rem mu se mami na razdjeljak. mr.s jun.ac.inooo. selja.cino g.lupa
Pratim komentare na sa-x i vecih gluposti od ovog sto je lloyd napiso dugo nisam procitao. Kakve veze imaju rezultati sa bilo cim? Kakva je to glupa paralela sa gubljenjem od njemacke, pa pobjedom srbije nad njemackom? Po toj logici Srbi su trebali bit bar 2. ili cak 1. na svjetskom prvenstvu, posto je njemacka bila 3. Bolje bit 100. na svijetu al imat dobar sistem, imat postenu ligu, imat uslove pa jednom ce doc i rezultati, nego imat rezultate a imat ove propalice u savezu. Kontam ja da svi oni rade protiv Bosne ali interesantni su ti RS patrioti, ljepo se zaradjuje u Fudbalskom savezu BiH, pa sta fali...sto je BiH... Svaki istinski RS patriota i mrzitelj BiH nikad ne bi trebao imati nista sa institucijama BiH. Tako bi bio iskren prema sebi a nama bi olaksao posao gradnje drzave.
KRIMINALCI IZA RESETAKA
Zar nije dosta kriminala , pa ljudi samo nas fifa može gurnuti naprijed,ovako neide suspenzija je sigurna ako koga zanima,dosta tročlanog presjednistva ko ce tri neradnika placati godinama,svaka cast na potezu,opet Ušanovića izaberite kad se sve smiri....raspad ja sta .DOSTA JE..
Ukratko, nemojte kenjati. NE VALJA NI SAVEZ NI IGRACI. NIJE IM SAVEZ KRIV STO SE UKENJAJU NA TERENU KAO DA SU IH POKUPILI SA NEKOG TRGA I DOVELI NA TEREN? SVAKAKO DA SE SAVEZ TREBA CISTITI, MEDJUTIM NASIM IGRACIMA PRIJE SVEGA TREBA HRABROSTI, ZNANJA I DRSKOSTI. ONO STO JE SPAHIC POKAZAO PROTIV NJEMACKE, ONO JE ZA IZBACITI IZ REPREZENTACIJE. NI OSTALI NISU NISTA BOLJI. NE ZABORAVI SPAHICU, IZGUBILI STE OD REPREZENTACIJE 4:1 KOJU JE SRBIJA POBIJEDILA 1:0, A SRBI SE NISU PLASIRALI U DRUGO KOLO.
Ljubim te EMIRE!
Ljubim te EMIRE!
Sad su se svi sjetili Papca cara... Najjaci covjek u ovoj drzavi od postanka do danas...jedini koji se drzi principa. Sta sad Spahic prica, igro je do juce pod tim istim savezom, druga bi bila prica da su svi ostali dosljedni ko Papac.