Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ovi ''fanovi'' i ''tastatura zajebanti'' mogu samo p..... Ronaldu. Iako ne volim Portugal frajer je masina....
A Messi nije masina pa njega mozemo zajebavati?
@che.charlene A za Messija sto zajebaju je jos smjesnije, frajer zabija a mi ga zajebavamo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vise sam volio Mesija nego Ronalda dok nisam saznao da je Ronaldo najveci humanitarac od sportasa, nema drzave u koju nije slao pomoc nit ima humanitarne organizacije gdje nije uplacivao novac...a Mesi je i porez izbjegavao...
al je zato donirao milione u humanitarne svrhe , prošle godine igrao humanitarne utakmice na ljeto dok su se svi odmarali itd... ajde ne piši gluposti...
pa koliko je dao Ronaldo a koliko Mesi.... a i ta utakmica je bila Mesijeva afera kao da je on tu opro novac ne pisi ti gluposti
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pa realno, Messi je zabio svaki put kad je njegovoj repki trebala pobjeda i to na maestralan nacin, a u tome mu nisu pomogli Xavi i Iniesta, jer znamo kako je njihova repka prosla. S druge strane, Ronaldo nije pokazao nista u porazu Portugala od Njemacke, a ni u duelu sa Amerima gdje su ih vile pronosale da ne izgube, tako da je zaista smijesno porediti ova 2 igraca, Messi je jednostavno klasa za sebe, sto smo osjetili i na vlastitoj kozi.
Osjetili smo mi Ronalda na svojoj kozi,ne tako davno!I opet bi,da smo igrali protiv njih!Protiv jacih repki igramo bojazljivo,ko da su vanzemaljci!A kad igramo protiv slabijih na papiru,onda lakoo cemo,Plus Papetova taktika,koju ni Braco gumene glava ne bi primjenio!
smiju se likovi koji ne mogu pretrčati 100 metara u komadu www.nebitno.net
treba i tako ismijavanje na racun nasih fudbalera! Trci cu kasnije!
Budemo realni. Tesko je liciti na velikog igraca kad su svi retardi oko tebe. Ronaldo je i opet spasio Portugal sa svojom asistencijom a ostali nista nisu ucinili. Jedini razlog zasto je Portugal na SP-u je zbog toga covjeka. Tesko njima kad on okaci kopacke.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Šta će ovaj kvazi fudbaler,samo za teferiča je Trebao je Brazil čika R'dinha zvati da pokaže ovom gejčiću kako se igra
Wake me up when Ronaldo scores a goal in the WC 2014, hahaha predobro moze Messi jos da spava bez brige ;)
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
nije ni dzeko da go jbga, ti makar imas friz jbetise...zli jezici moj ronalndo, zli jezici svi bi oni dali guze da budu ti na dva dana...
Ronaldo je Dzeko Portugala xD
ma mogu njega ismijavati kak hoce ..On je JEDAN OD NAJVECIH nogometasa svih vremena.....
Kako je narod samo ljubomoran na tuđi uspjeh nevjerovatno !!!! Prvo istražite kojim povodom i zasto je uopste izašao s takvom frizurom na ovaj susret, pa ga onda blatite selja'čine ljubomorne crknite od ljubomore. Frizuru je napravio s razlogom, jer Ronaldo pomaže bolesnom djetetu koji pati od tumora mozga, dijete je operisano nekoliko puta i ima identičan ovakav rez na glavi od operacija, Ronaldno je preuzeo sve troškove operacije za to dijete., A to što se on ne voli qurčiti s takvim stvarima cine ga jos vecim igracem i sportistom. RESPECT do neba majstore, ostajes najbolji.
haha sportista koja se baca non-stop, pljuje i udara igrače, provocira publiku itd itd itd... daleko je on od sportiste ;)
i to je na žalost sve dio fudbala, treba i to znati, on zna kako da to izvodi, i sto je najbolje u njegovom slucaju IDE MU SVE OD RUKE.
antipatican mi je skroz ali njega ismijavati je jadno i pateticno. igracina je a i mnogi su podbacili na ovom prvenstvu. ne cini jedan igrac ekipu, Portugal kao ekipa je podbacila, nije samo Ronaldo. Frizura je, onako usput, grozna.
Kad sam čuo da je u 30 utkamica dao 35 golova sve mi je bilo jasno. Čovjek volio ga neko ili ne mora priznati da je on bukvalno sve što ima postigao trudom i radom, pa čuli ste sinoć koliko taktika ima za pucanje slobodnih udaraca. Svaka mu čast stvarno.
prvu loptu dobio juce i 4 dvoboja imao i sve ih rijesi u svoju korist i onda se krenulo u igru, i zadnju loptu pas sa driest metara ...
Boli njega najmanje 20 milki godišnje , ja bi za te pare dao da me svaki dan udaraju maljem u glavu