Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka im cast. Tako se postuje svoja zemlja, kakva god da je. Tako ce se organizator nauciti pameti pa ce biti pazljiviji drugi put. Treba uciti od ovakvih!
Tako se bori za svoju državu-respect
Covjek bez ponosa je ljudsko smece, oni su dokazali da nisu smece.
tako i treba..
Vjerovatno im je \"politicki komesar\" naredio da ne smiju izaci... Ipak, ispravan potez, kako god...
Po meni ispravno su postupile, neka isprave gresku
Ameri podijelili Bosnu? Čudno, meni se činilo da se Genocidna Tvorevina zove \'Srpska\' a ne Američka Glupava komunjaro
Ovako bi Zlojini Crveni Kmeri da su ostali Ljiljani
Da im nisu okrenuli zastavu naopačke kao što je naša okrenuta ispred Pedsjedništva i Vlade.
ISPRAVNO... 100%
ako se ne boris donji si ako se boris donji si sta vi birate umrijeti kao covjek ili kao rob
22 750 KUNA ZARADE U SAMO 3 MJESECA. AKO ŽELITE NAŠE PAROVE POŽURITE I JAVITE SE NA MAIL JER NOVE KANDIDATE PRIMAMO NA PROBU ZA KOLOVOZ PO DUPLO NIŽOJ CIJENI, A PRIKLJUČITI SE MOŽETE DO POČETKA KOLOVOZA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. POZDRAV!
Šta je ba ovo, zar OI u Londonu ne počinju 27.7.2012. Kako onda ovo može biti prvi dan natjecanja a nisu ni počele?!!
mi mozemo biti sretni posto da i nemamo himnu a i zastave nam crta ko kako hoce,,,,,
nije greška NA zastavi, već greška SA zastavom, NA ekranu.
Koreanci su se krvavo borili protiv Kineza a nedugo poslije i protiv Japanaca koji su si uzeli za pravo da podčinjuju Koreance sebi kako im volja. Nedugo nakon krvavih okršaja sa Japancima uslijedio je i okršaj sa Američkim Imperijalizmom iz koga su izašli podignute glave. Naravno ,državu su im Ameri podjelili (ko i Bosnu 50:50) ali to njih ne sputava. Oni svoju državu vole i bore se za nju KRVAVO! Nema popuštanja pred agresorom i nema milosti. Umiru od gladi ,rade besplatno ,ali makar imaju ponos i to im niko ne može oduzeti. Svaka im čast zato što se bore za sebe i svoj narod i državu ,ma kakva god ona bila. Da su se tako srdačno borile i one pobjegulje i izdajice grude svoje što su 92 pobjegle da ratuju po Minhenu ,Beču i ostalim \"ini\" lokacijama ,bilo bi danas daleko više Bosne a bogami i Hercegovine.
Oj gramatiko muko nečija :P hahah \"grešci\" :)