Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio realan ili ne izgubili smo sta sad!? mani se proslosti idemo dalje, nema predaje samo hrabro...
Ma samo cijeli stadion treba da obuce maje sa znakom gasproma i da svi govore sssssssssssssssssssss kada je lopta kod njih jer oni maltretiraju sviju treba i njih maltretirati!!!!
Nadam se glatkoj pobjedi. Volim te Bosno...
AKO Hocete da ih provocirate - najbolje cete uraditi ako budete bodrili nas tim i navijali,,, a kad pobijedimo to ce ih dovoljno naljutiti - vise ne treba
Nadam se da će se svi ponašati sportski. I navijači. Fudbaleri bi trebali znati da trebaju pokazati primjer. Želimo uživati u utakmici, ne želimo gledati nešto drugo.
slazem se, treba biti fer igra i sportska, bez politike... ne znam zasto se bosna poistovjecuje sa plaestinom kad sa njom nema nista zajednicko i ne treba zabroaviti da je arafat bio simpatizer milosevica 90tih....a izrael medju prvima priznao nasu RBiH
Satracemo ih u Zenici
Nadam se da nasi navijaci nece napraviti belaj. Ne treba nam to, nakon sjajnog prizora mira i fair playa protiv Belgije, treba ispostovat goste i razvaliti ih ko beba zvecku na terenu i tako ih ispratiti kuci bez nada za ikakvo EP. Neka ovo bude fudbalska a ne politicka utakmica. Kad su nam sve komsije pravile probleme na svojim tekmama, ne moramo i mi. Hajmo Bosno!
svaki put kad sam bio pesimista, nasi su dobili.....zato cu do utakmice pisati kako nemamo sanse....
Dok ubijaju i hapse Palestinske fudbalere i bombarduju im fudbalske stadione oni komotno po svijetu igraju nogomet po svijetu i čak vode spijunski Mosad sa sobom, katastrofa..