Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoće ovako dobiti azil u Brazilu selektor Sušić,njegov bratić Tinki vinki,Avdija,Hadžić,Šunjić tj.igrači agencije Germania koju vodi Sead Sušić, da ne gledam ove kloceve u dresu BIH.Inshallah
E to je uspješna fudbalska karijera!
ja bi ih pod hitno vratio i pred streljački vod al sa ćorcima pa da se useru i nikad više da ne bježe iz svoje zemlje kmeeee
Kikser naprčim ti se matere ustaške
Koji kraljevi.
Sta reci..
uh jesu se i usrecili jebote.....
hahahahhahahahahahahahahah trebamo mi mi bosanci ovako,,ali samo bosanci,nista ovi novopeceni bosnjaci fola...sto im je hodza rekao da su bosnjaci i bake sa kasikama..
Husein-kapetan Gradaščević "Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!" – 1831. (u razgovoru sa Osmanskim beglerbegom, kada mu je Osmanski beglerbeg rekao: "Nema više Bosne, a neće biti ni Bošnjaka, Huseine... Gineš za državu koja nikad nije postojala niti će.")
Malo si glup, a mozda je to zbog tvojih 13 godina?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bambucha idemo u holandiju :D