Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tincic-Amidza,moremol ja i Avdija malo prosetat po Cikagu!Nemoj amidzino zlato,ima dosta nasije odje,zapice vas,pa odvuc preko grane u Kanadu,i isarace vam pasose!
Nije mo jasan ovaj klix, napisem diagnozu o ovom kiksaeru i oni me izbrisu. Kikser napise kako voli da kolje Muslimane i kako oni pri tome urlaju kao goveda i klix, pazi cuda, ostavi njegove komentare.
Yossi Benayoun
pregazice vas MEX kao plitak potok
istina i to na SP...samo je blamaza i katastrofa vise priceless
vidis kako jugark zna sta je blamaža. ja se jos sjećam kako je SCG popušila šesticu protiv argentine 2006.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nadam se da ce Begovic biti 100% spreman za Argentinu. siguran sam da je pretjerao vjezbama na trainingu. i treba lagano od sada do oporavka.
Kikseru, 600 godina su ti nasi pretci guzili mame, sestre, cerke, zene, rodice, prijateljice, komsinice ...... razumijem tvoju frustriranost. Mada u tvom slucaju zavrsnica je jos gora. tvoj deda (Turski potomak) je guzio svoju cerku (koja je takoder potomak hrabrih Turskih bojovnika) i tako si ti dosao na svijet (incestno kopile), ali deda tu nije stao, poceo je guziti i tebe cim si prohodao, i guzi te i dan danas. Tako da je tebi deda u stvari i tata i deda i ljubavnik. Kao sto rekoh - nije ti lako. Ali bar sada ti je jasno zasto si retardiran. Taman kad si malo trebao da dodes sebi, uhvati te i stric guziti. Dodijala mu tvoja mama tj. njegova sestra pa poceo i tebe lupati. Naravno ne zaboravljamo dedu koji i striku(svog sina) guzi svo vrijeme. Ma gdje je tu kraj?? Nema ga jedino ti ne guzis, mada bi rado i mamu i striku i dedu(ljubavnika), ali ne mozes jer si uz sve to inpotentan. Zazo se niko i ne ljuti na tvoja lupanja. ako trazis identitet, ima samo jedno objasnjenje za tebe.
Super su odigrali, i ovi nasi mladi reprezentivci! Naucili smo od utakmice sa Slonovima: 1: mislim da Dzeko i Miske su skontali da nemogu biti onako sebicni u Brazilu (kao u one dvije prilike). 2: Da znamo igrati sa visokim pritiskom. 3: D
3: Da se trebamo bolje pripremiti protiv kornera, Slonovi su imali 3 50% sanse iz kornera, da je bio drugi igrac, primili bi makar jedan..
i naucili smo da je lako derat b ekipu obale slonovace
razbiće ih meksiko ko i inače rezultat 4:0 za braću meksikance
U civilizovanom svijetu imaju naziv za takve poput tebe......izdajica!! :-D
Znaci neki te mekso pravio dok imas brace medju njima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)