Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapadnjaci ofirni ste više sa izmišljotinjama o S.Koreji, Kini, Iranu i svakom drugom ko neda da ih k.a.r.a.t.e
O trosku drzave kupiti karte u jednom smijeru za Sj. Koreu i poslati N/FS BiH, te poslati desetku cevapa s lukom svakom koreancu koji ih ispljuje! Ha, valjal ova?!
Ja ne znam sta su se svi ufatili ove koreje,to nije kapitalisticka zemlja,imaju totalnu drugaciji oblik vladavine,drugacije obicaje i shvatanja prava,fudbaleri su zasluzili kaznu i to je to. Mozda se i njima chini frapantnim shto amerikanci pale ljude na elektricnoj stolici u 21om vijeku,al nesto slabo shtampa pishe o tome,nego shuti i pishi shta ujka sem zeli da se pishe,kapitalisti valjaju sve ostalo ne valja i udri propagandom. ;) Vrlo je interesantna stvar kako kapitalisticke zemlje sistematski i efektno nabijaju raji u mozak kako ti komunisti ne valjaju,kako u stvari nista ne valja sto nije kapitalisticka zemlja.Dok je bila olimpijada u Pekingu,australska televizija usred prenosa takmicenja ubaci prilog o tome kako kinezi streljaju zatvorenike i sl.Znaju da ce biti velika gledanost i to koriste,onako pravo hinjski i podlo,cak i preko sporta to rade.A da nadjesh nekad negdje prilog o tome kako su tamanili aboridzine nema shanse.
PING PONGA TREBA NABIT NOGOM U GUZICU,ZIVE 17 ST BUDALE
SRAM VAS I STID BILO! NAKON CETRDESET GODINA STE SE PLASIRALI U 32 NAJBOLJE REPREZENTACIJE SVIJETA! ZATO CETE SAD NA BAUSTELU! OSRAMOTILI STE DRZAVU, BILI STE SAMO MEDJU32 NAJBOLJE! A TI TRENERU, NE GINE TI KANALIZACIJA!
Tebi je zapad bombardovao Srbiju, nek ti je opet bombarduje
meni je ovo vrlo izvjesno..i treba tako, sedam komada pred cijelim svijetom, to i jeste bruka..neko je dobro primjetio da je trebalo i željine igrače istom kandžijom zakandžijat..samo je trebalo odmah nakon bugarske i onih 7-0..sad je kasno..
Koga ba vi lažete bagro zapadnjačka, kapitalistička, fašistička... eto, kod vas je \'puno\' bolje... nemate nepravde, gladnih, prevarenih... Mamicu vam kapitalističku, ni o čemu ne vodite računa osim o kapitalu... i ova briga je povezana s njim, kako bi im u sekundi sve opustošili (mislim na sjv. korejance)... Bljak!
Englezu glupane jedan,doseg ti je gledanje sapunica petnest do dva.Niko ne tvrdi da je tamo bajno ali koliki imbecil moras biti da povjerujes u ovo znajuci da ih ovi zapadnjaci drze na tapetu ko zapetu pusku,burazeru razocaracu te al je ovo cista propaganda,i dobro jedan iznad napisa,eng i fra su gore prosli ali nema bla,bla o njima,2 dana i kapak,dosta
Ne znam što im ovo rade..meni lično je njihova reprezentacija po borbenošću i srčanom igrom prirasla srcu..Kada su dali Brazilu gol, kada je bilo 2:1, radovao sam se kao da mi je Bosna dala gol :)) To što su im Portugalci uradili je s namjerom da ih ismijavaju u njihovoj domovini..Stoga mi je Portugalska reprezentacija i od prije bila najomraženija na svijetu..
pa jolle idi u sjevernu koreju vec, znamo da svi lazu pa je tamo dobro, pa ti hajde slobodno posto si ti upravu a ostali nisu.
hahaha sreca pa imaju slike,video snimci,iskazi povjerljivih svjedoka..inace bi se covjek zapito...ah ti zli komunisti...sjecam se kad su dedu aliju tako proganjali i njegove mlade muslimane..i sve to zbog neke veze sa iranskom obavjestajnom sluzbom,cia-om i zbog par dinara sto su im dali...amaaaaan...kako su zli ti komunisti..i nihove bolesne izpacene ideje o bratstvu i jedinstvu..i tome da su svi jednaki...sotonisti zli jedni...vrati ce vam bog za dedu aliju p.s. bu hahahahhaahhahahahahah nidje vezeeeeeeeee
ako mislite da nije tako i da medije lazu, idite malo do sjeverne koreje, i nemojte se vratiti, SRBIIIII :)
Gore se desilo u Francuskoj i Engleskoj ali one nisu komunisticke zemlje pa nikom nista
Vi prvo objavite kako je Sjeverna Koreja u totalnoj izolaciji, a onda se odnekud slučajno pojave informacije o tome šta ko tamo radi. De makar kad lažete lažite profesionalno.