Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li Dino s tik toka prima punu platu s obzirom da je od početka sezone trećinu utakmica propustio zbog povreda? Je li i to finansijski gubitak? Lako je zajebat tamo nekog sirotana iz Afrike, ali polako... Treba vas bojkotovat pa se vratite u kantonalnu
Ja kolko sam mogo skontat da kupovina karte za povratak nije bila dogovorena, al ne znam opet…
E jeste jadni
Pravi maniri seljačkog kluba.
Kakav ste vi cirkus. Majstore, sad ih predas na sud i sve dobijes. Cuj nije davao 100%.. jel ima ugovor, ko vam je kriv sto cam skauting nije dobar? Samo nas brukate.
Ide tužba i penali za ovaj seoski klub
Mogao se povrijediti i na putu do Tešnja. Ne postoji garancija za igrača nije to bijela tehnika. Momak 100% ne izmišlja čim se odmah javio na ovu ofirnu objavu.
Potpisat anex ugovora sa jednim clanom "karta za Nigeriju"
A ko je kriv sto mu je istekla boravisna dozvola ako je s vama lopovima i.ao ugovor.Doktori nam preko noci postali vidoviti pa znaju da je kao stara ovreda a nezanju tacnu dijagnozu pacijentu da odrede.Kako je prosao pripreme i 3 utakmice ako je bio povrijedjwn od ranije.Lopovi platite igrace
Da li je karta za povratak u Nigeriju bila dogovorena ili ne ?
Poceli i migranti igrati u saban ligi