Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli tek ovi koji ne rade, kada dodju na tekmu. Protiv njih ce biti skoro nemoguce.
Ma kakav celik, refko almy SDA banda, gafur njegov pajdo, vamo fenan sa svojim ugovorima od po 500 k, opet sve kriminalna hobotnica SDA
nek nam je Allah na pomoci.... Fudo šljam iz Vakufa ispo iz tabuta....
Hahahhaa, čuj neće biti lako protiv njih? Pa šta to znači, da je lakše igrati protiv profesionalnih fudbalera koji treniraju 2x dnevno?
Pa nađite i vi posao, pa budete na istom nivou.
Et imaće igrači Čelika u kantonalnoj po prvi put da vide kako linijski preko ograde uzima polovku da potegne i ćevap kako mu dodaju da i zamezi !!!
Kako god ... sretno vama i celiku da se vratite gdje i pripadate, u vrh bh fudbala !
Joj odma izvlacenje neko, sramota za Celik. Sreca Kakanj je blizu pa moze se ic gledat pemier liga, i prva liga federacije.
Pisi propalo. Novac koji se dobije od Grada moze biti da se pokriju rezije, takse za utakmice i mozda poneka plata trenera. Za razvoj stabilnog kluba nije dovoljno da Grad daje novac. Model za Celik mora da bude razvoj mladih igraca uz manje plate ali na nivou Premijer lige jer niko nece obratiti paznju na igraca iz 4 lige. Ne znam na kojem modelu radi FK. Olimpik ali evo ih u Premijer ligi a mali su klub. Znaci da se moze.
eno odmah neko pravdanje, nece bit lako....sta treba da ljudi ne izadju na teren...joj kad cujem nece bit lako ili neko je drugi kriv, a ja ili mi ne, muka mi bude...