Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da bi naši trebali dobiti po koju hiljadarku od onih 8 miliona što se dobije kad se plasira na SP. To bi nekima poput Avdije, Kvržića i sličnih značilo mnogo ;)
nemoj misliti da nisu dobili :)
Pa vjerujem, ali se ništa ne priča...ili su iznosi mali pa neće da iznose u javnost ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pošto većina njemačkih reprezentativaca igra za Bayern i Dortmund i trojica za Arsenal(Podolski,Ozil,Metresacker) a znamo kako samo masno zarađuju u tim ekipama OVO IM DOĐE KAO "SIĆA" ONO NEK SE NAĐE :D. Naši ako dobiju po i 10000Km za prolazak grupe bit će dobro ;)
Begic je rekao da ce poslije SP-a prvo da se izmire svi racuni koji nastanu kroz pripreme za SP a ostatak love ide pola savezu, pola strucnom stabu i reprezentativcima. Ako bude ovako, onda ce momci imati jos vise motiva da pokazu nesto na SP-u jer svaka pobjeda i prolaz u drugi krug donosi i dobru lovu...
realno Boga strah kakav tim imaju Švabe
Po mom skromnom misljenju i jesu glavni favoriti za osvajanje SP :)
Ja bi za 300 eura letio po terenu...
Ko to trenutno ima jači od Njemačke ?? prije početka 100 km uplaćujem da će osvojit :D
Joj pa igro bi ko ronaldo :D
nek nasi obecaju iako ce ih zajebat pa nece dobit nista
..Koliko ce nasi zmajevi dobiti??