Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najljepsi Stadioni koji su uvijek puni,zamislite utakmicu Nürnberg-Düsseldorf prati oko 40.000 gledalaca.Borussia Dortmund ima prosjek od 80.000 sto NIJEDAN klub na svijetu nema.Jos je najinteresantnija liga na svijetu,gdje se rijetko kad zna ko ce uzet Titulu.Ne graju sad pretjerano neke zvijezde u BL al igra se fin fudbal Stadioni komforni a mozes do Stadiona doc kako hoces.JEDINI minus je sto ULAZNICE iz godine u godinu postaju sve skuplje i skuplje.
Bundesliga- najbolja liga na svijetu !
I pod Bijelim Brijegom je prodano 236 godisnjih ulaznica. Na gradskom u Banja Luci, 378 karata, te u Zenici, rekordnih 803 godisnje karte. Svi ostali Premijerligasi zajedno su prodali manje nego ova tri kluba. Aferim !