Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
R.I.P.dDepresija je najteža bolest današnjice.
najteza? nisi dobar
dobar je smucek,dobar
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Meni depresiju liječi 100 eura.
Odakle mu depresija pun para ko brod. Mene samo pukne depresija kad nemam para, pa sam vrlo cesto pod depresiom :D
Boze sacuvaj pamet i zdravlje! ... ma vjera je zakon !!!!!!!!!!!!!!!!!
DEPRESIJA JE BOLEST SPECIFICNO KRSCANSTVA. JESTE LI IKADA CULI DA NEKI AFRIKANAC, KINEZ, JAPANAC, INDIJAC ILI MUSLIMAN BOLUJE ILI PATI OD DEPRESIJE. DEPRESIJA ISKLJUCIVO NAPADA LJUDE KOJI PRAKTIKUJU KRSCANSTVO ILI ZIVE U OKRUZENJU U KOJEM SE PRAKTICIRA KRSCANSTVO. KRSCANSTVO IZAZIVA POHLEPU KOD LJUDI, PRVO KOD KRSCANA A ONDA SE TA POHLEPA SIRI NA CIJELO DRUSTVO. aKO DRUSTVO ODBACI IDEJU KRSCANSTVA, ALA SVE MORA BITI SAVRSENO, UVIJEK BOLJE, VISE JACE, ITD, ONDA KRSCANSTVO NAPADA U UNISTAVA SVE OKO SEBE KOJI NE RAZMISLJAJU NA OVAJ POGANI DIVLJACKI PRIMITIVNI KRSCANSKI NACIN, A TO UBIJANJE KRSCANSTVO PRAVDA TEZOM CHARLES DARVIN-A "NAJJACI OPSTAJE", ZAKON DJUNGLE ILI JACI TLACI I UBIJA. NARAVNO, AKO SE NADJE NEPRIJATELJ NA PUTU KAO RUSIJA (RUSI NISU GENETSKI KRSCANI) SA PAMETNIM LJUDIMA KOJI IMAJU PAMET DA NAPRAVE ATOMSKE DA SE BRANE, ONDA KRSCANSTVO JE VEOMA PAZLJIVO, ONDA NIJE ZAKON DJUNGLE SA TAKVIM, ONDA JE SPIKA I POLITIKA, A GACE PUNE GOVANA U KRSCANA, HA HA HA... KRST=ZLO
pa ima u tome istine, da je zapad pun depresivaca, općenito anksioznosti, otuđenosti, asocijalnosti, soc. fobije, to je karakteristično za zapadno društvo iako je bogato!
Jos za ramazan
Nije on bolovao od depresije, danas se terapijama i medikamentima ona uspješno drži pod kontrolom ili čak liječi. On je očito bio psihički bolesnik sa dodatnom dijagnozom pores depresije. Milioni pate od depresije ali se svi ne ubiju na kraju niti imaju tu želju.
Slažem se. Iako si u depresiji opet želiš da ti bude bolje, da napreduješ. Statistika u BiH pokazuje da svaki treći čovjek pati od tjeskobe i samu me muči tjeskoba, ali evo guramo nekako. ;)
pa i ne baš...postoji razlika između tuge i depresije, tuga je uzrokovana nezadovoljstvom, tipa imaš nekih problema pa si tužan, usamljen, osjećaš se loše, ali rješavanjem problema i raspoloženje se popravlja dok je depresija da sjediš doma, ne znaš ni sam uzrok svog stanja, kuća kao da je bomba pala, a tebi svejedno, ne da ti se apsolutno ništa...
Zalosno :( Povicao u miru Božijem
sretan kraj tuznog zivota!
?
Pa rijesio se bolesti!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sretan kraj tuznog zivota!
Da Bog da pogodila sve cifute ova bolest!!! P.S. pocivaj u miru...
Hvala,i goni se u pm