Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek' ide tamo gdje ce ga znat' cijenit.
Dosta mu je bilo englesko - neznam kojih levata koji su mu namjerno kočili karijeru i to su na kraju i dobro platili. Njemačka liga je trenutno najjača u Evropi. A Džeku inače cijene u B - ligi. Sada je važno da je zdrav.
valja mi kupovat opet zutocrni dres ;) samo naprijed dzeksonus
Džeko putuje za Dortmund! Hans putuje za Kopenhagen!
Sta imaju pokrivati Dzekinu platu, ucjene plasticare da oni dotiraju Dzekinu platu, plus snize mu cijenu na 15 miliona eura, jer plasticari pljuju po Dzeki iz sve snage i eto transfera.
Neka ide u Italiju i nauci jos Italijabski, salim se neka ide tamo gdje ce igrati i zabijati, Borusija, Arsenal nema veze bitno je da ide tamo gdje ce igrati u timu a ne u ovom sranju od City-a od Mancinijem
gledaj što su se četnici preobukli u muslimanske nickove pa siju mržnju po forumu, Džeksone haj ti u borusiju, i laganini tresi mreže kao što si to radio i u wolfsburgu i u citiyu, samo sto te zabar nije znao cijeniti. Ionako će četnici na kraju da navijaju za tebe na SP-u jer neće imati za koga drugo.
Ma jasta,cova nikad nije ni bio za velike timove.
nek samo zabija jer nam treba za SP u Brazilu
Sto ne Arsenal? Arsenal se pojacava za narednu sezonu opasno. Dolazi Bale, Cavani, a vrlo izvjesno Isco, a aktualan je povratak i Fabregasa.
da kao i svake godine sto se najavljuju i na kraju dovedu par igraca koji imaju 18 i par sto jeftino mogu dobiti.
yebo tebi sestru
klosaru mrtvi... ;)
a yebo vas dzeko vise... -.-
ako bod da u bundes ligu....da brusi formu za brazil
KOGA ZABOLI K ??
Tvoju mamu!!