Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Miske dokle dogura
miske u sisu bez džeke
pofamflaj i oblizi moj fasuneceni glavic i dobro potegni
Pa i jest igrač za drugu ligu. U reprezentaciji je samo zato što se zoveZvjezdan, ikebana kojom se (uzaludno, pročitano je to davno!) zamazuju oči onima koji ne misle unitarističko-fash.ističkim glavićem Novog Novog Pazara.
Traže ga Shalke i Werder,a on da ode u ovog drugoligaša.Miske sretno ti bilo u nastavku karijere,ako ne u Shalke i Werder odi u moj najdraži klub u Slaviju u istočno sarajevo,a ti si po nacionalnosti Srbin i sa srcem bi igrao za Slaviju.
SRAMOTA STA RUMUNSKI GURBET URADI OVAKVOM IGRACU..NE DAJ SE MISKE SVI SMO UZ TEBE
Tako je kad bojkotujes reprezentaciju u najvaznijoj utakmici!!!!!!