Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEBESKA SRBIJA UBJEDLJIVO DRŽI VRH ZAČELJA GRUPE. 😁
orao pao, orao pao, ponavljam, orao pao, srusila ga bespilotna letjelica zvana dron
Nositelji baraza:BiH,Danska,Ukrajina i Turska Nenositelji-Irska,Svedska,Norveska i Slovenija
A Hrvatska
Hrvatsku računa da ide direktno, pa odatle Norveška. Ali niko ne računa da Ukrajina ako pobijedi Španiju ide kao treća najbolja, a onda Madjarska upada u baraž. Najbolje bi bilo izbjeći Turke/Holandjane, i Svede. Bi li mi mogli biti nenositelji (holandija, ukrajina, hrvatska, danska)??
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
https://www.youtube.com/watch?v=ffS9dpUojzY
Prvo da dodjemo u baraz...
Republiko Srpska Srbija je uz tebe mogu dusmani da ga pu... ko im ma... je... Republiko Srpska zivjela nam ti mogu nam samo ku... pu...
Može ali preko studene Drine momče.
Republiko Srpska Srbija je uz tebe mogu dusmani da ga pu.. ko im mater jebe. Republiko Srpska zivjela nam ti mogu nam samo ku... pu...
zaboravi cenzurisati 4.stih u 1.strofi :)
A Hrvatska-izravno na EP...Jedino ako ne mislis da Norvezani mogu dobiti Italiju u gostima.
A Hrvatska-izravno na EP...Jedino ako ne mislis da Norvezani mogu dobiti Italiju u gostima.
Jebote koliko je turcin navijao za Irsku to je nevjerovatno. O'shea je zajahao Lewandovskog najmanje 30 puta a svaki i najmanji kontakt je svirao za irce. Ofirno je koliko uefa forsira nacije za koje znaju da iimaju love i da od njih mogu zaraditi.
Mislis da su bogatiji od Poljske??
Mislim da Irci trose 12 puta vise u prosjeko od poljaka eto sta mislim. Uefa to odlicno zna zato i gura mrtve Irce koji veze sa fudbalom nemaju jer su totalni antitalenti za fudbalsku igru.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U baražu možemo dobit Irsku, Sloveniju, Švedsku i Tursku. Po trenutnim snagama najbolje bi nam bilo da dobijemo ili Irsku ili Sloveniju.
ma tebi je svejedno, koga god da dobijemo za njih ces navijati :D ha ja...
JAMISLIM JARANE DABI NAJ BOLJE BILO DA DOBIJEMO, PAKOGA GOD VAŽNO JEDA DOBIJEMO
PRIKAŽI ODGOVORE (7)