Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amazing match scotland germany 2-3 :D https://www.youtube.com/watch?v=4EfG6M4jH-Q
Jedna opaska urednicima, jer ne vidim informaciju o utakmici Francuska-Srbija. Ne vidim razlog za ignorisanje te informacije, jer smatram da barem novinari moraju biti objektivni i baviti se prije svega informacijom.
Kakva 'favorizovana Rumunija'... Rumuni u top 10 na FIFA listi a da nemaju niti jednog koliko-toliko poznatog igrača. Možeš mislit' grupe u kojoj je pred kraj kvalifikacija prva S. Irska...
Dobra utakmica, i svaka cast Skotima pruzili dobar otpor i partiju, ali ovi Njemci i ova generacija ko na treningu ili ko u parku da igraju. U 2. poluvremenu, Goetze samo maksuz namjesta te Schweinsteigeru, te onom Emre Can, da i oni daju gol, ko da kaze ono "aj buraz de i ti daj jedan ja sam neki dan dao 2 komada protiv Poljske dosta mi." I ovaj Muller im je najbolji igrac, cova moze igrati i igra sve 4 napadacke pozicije u isto vrijeme a ne smeta ostalim. I krilo na obe strane, i napadac, i onaj kreativni 10ka iza napadaca, samo se vrti i trci okolo, i daje golove iz svih pozicija i nogom i glavom i namjesta ko onaj 3. gol. Trenutno je glavni i najbolji Njemac, i mozda top 3 u svijetu.
Sad nasli portugalci da direktno se kvalifikuju,PUUU
50% mladih u BiH vidi lijepu budućnost. Ostalih 50% nemaju para da se drogiraju.
Fulio sam clanak ovaj je o sportu.
Jebiga tako nam grah pao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)